Uzklāj šo līdzekli uz jebkuras rētas, grumbām vai plankumiem uz ādas un izbaudi, kā tie izzūd dažu minūšu laikā! Pat ārsti ir satriekti!

Katrs no mums vēlas, lai būtu spilgta un mirdzoša āda, un tāpēc mēs ieguldām neskaitāmus līdzekļus dārgos produktos un procedūrās, kas bieži nedarbojas. Tomēr jāsaprot, ka tu vari uzlabot ādas kvalitāti ar vienkāršu dabisku maisījumu, kas var novērst grumbas, plankumus un rētas no tavas sejas.

Šī neticamā produkta galvenā sastāvdaļa ir medus, saldais dabīgais nektārs, kas ne tikai uzlabo tavu ādu, bet arī vispārējo veselību. Šī sejas maska palīdzēs cīnīties pret pinnēm, plankumiem un rētām uz sejas un ir ļoti viegli pagatavojama. Lūk, kā!

Tev būs nepieciešams:

  • 1 tējkarote medus
  • 1 ēdamkarote malts muskatrieksts
  • 1 tējkarote citronu sula
  • 1 ēdamkarote kanēļa pulveris

Pagatavošana:

Sajauc visas sastāvdaļas bļodā, līdz iegūsi biezu maisījumu, un pievieno vairāk medu, ja tev ir jutīga āda. Medum piemīt izcilas nomierinošas īpašības, kas mazina ādas iekaisumu. Masai var pievienot arī balto vai zaļo mālu. Ja vēlies, lai maisījums nebūtu tik biezs, pievieno vairāk ūdeni.

Pēc uzklāšanas masku atstāj uz 10 minūtēm, pēc tam noskalo ar siltu ūdeni un uzklāj mitrinošu krēmu. Ja jūti vieglu tirpšanu, neuztraucies – tā ir zīme, ka maska darbojas, un šī sajūta pāries dažu minūšu laikā. Izmēģini pats sev, un visas tavas sejas ādas problēmas tiks ātri atrisinātas!

avots: bigl1fe.ru

 

Pievienot komentāru