Ja jūsu kaķis ēd ziedus: 5 istabas augi, kas ir nekaitīgi dzīvniekiem

Bostonas papardes

Bostonas papardes ir drošas dzīvniekiem un viegli kopjamas. Vislabāk tās audzēt vēsās telpās, ārpus tiešiem saules stariem un uzturēt gaisa mitrumu. Apkures sezonā augi biežāk jāapsmidzina ar siltu ūdeni, bet citādi tie ir nepretenciozi un lieliski atdzīvina interjeru.

Lielie augi dienas laikā labi absorbē oglekļa dioksīdu, vienlaikus izdalot daudz skābekļa, tāpēc telpā ir vieglāk elpot. Novietojiet tos virtuvē vai viesistabā, pie loga, kur agri no rīta vai uz vakara pusi uzspīd saule, būs visērtāk.

Ziemassvētku kaktuss

Ziemassvētku kaktusi ir maz kopšanas prasīgi augi, kas viegli pielāgojas vāja apgaismojuma apstākļiem, turklāt tos ir vēl vieglāk audzēt un pavairot. Tie ir pilnīgi droši dzīvniekiem, tāpēc audzējiet tos katrā telpā. Starp citu, Ziemassvētku kaktusu ziedi var būt ne tikai koši rozā. Ir tumši sarkanas, violetas, bāli rozā un baltas šķirnes.

Hibiski

Iekštelpu hibiska kopšana nav sarežģīta, to mājās audzē daudzi cilvēki, un, ja visu darīsiet pareizi, viņš jums par rūpēm pateiksies ar bagātīgu ziedēšanu un aktīvu augšanu. Hibiski labi jūtas saulainā pusē, tiem patīk mitrināts gaiss, tāpēc apsmidziniet tos katru dienu.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 47%

0%

Pumpuru veidošanās laikā temperatūra telpā nedrīkst pārsniegt 15 grādus, un apgaismojumam jābūt izkliedētam. Ja vēlaties, lai hibiskss ziedētu sulīgi, temperatūra nedrīkst pārsniegt 23 grādus, pretējā gadījumā pumpuri sāks nokrist. Augs ir drošs dzīvniekiem.

 

Leave a Comment