Izvēlieties brilles: jautrs tests, lai noskaidrotu savu spilgtāko rakstura iezīmi

Saulesbrilles par jums pastāstīs vairāk, nekā varat iedomāties – veiciet šo rakstura testu 1 minūtes laikā.

Kad nepieciešams paslēpties no spilgtās saules vai no ziņkārīgajiem apkārtējiem, saulesbrilles vienmēr nāk palīgā. Ko šis aksesuārs var pastāstīt par cilvēku?

Ir novērots, ka tas ir ne tikai aizsardzības līdzeklis, bet arī pašizpausmes līdzeklis un veids, kā uzzināt par savām spilgtākajām rakstura iezīmēm. Kuru no šiem pāriem jūs izvēlēsieties? Zemāk ir testa atbildes.

Brilles Nr. 1

Jūsu izvēle liecina par to, ka nezināt, kurp dzīve vedīs, bet esat gatavs ceļojumam. Jūs esat spontāns un jums patīk, ja citi rīkojas tāpat. Jūs arī neievērojat normas, jo esat pārāk aizņemts ar savu normu radīšanu.

Brilles Nr. 2

Ja esat izvēlējies šo pāri, tas nozīmē, ka esat ļoti mierīgs un protat novērtēt klasiku. Jūs atrodat vērtību lietās, ko citi varētu nenovērtēt. Jūs arī dodat priekšroku neuzkrītošam tēlam, taču neiebilstat laiku pa laikam būt uzmanības centrā, lai parādītu cilvēkiem, ka jūs joprojām esat šeit.

Lasi vēl: Paņemiet ziepes, un jūsu brilles ziemā nekad neaizsvīdīs

Brilles Nr. 3

Kad sperat soli – jūs to darāt ļoti pārliecinoši. Jā, tu esi pārliecināts par sevi un apkārtējiem. Protams, reizēm var būt mazliet grūti palēnināt tempu un atvilkt elpu, bet cilvēki, kas tevi ieskauj un rūpējas par tevi, rūpējas par to, lai tu sevi (un arī viņus) nenovestu līdz neprātam.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment