Paņemiet ziepes, un jūsu brilles ziemā nekad neaizsvīdīs

Aizsvīdušas brilles var sagādāt lielas neērtības gan uz ielas, gan no āra ieejot telpā.

Ziemā valkāt brilles ir ļoti neērti – aukstuma dēļ ir liela atšķirība starp ķermeņa temperatūru un gaisa temperatūru, kas izraisa briļļu miglošanos. Rezultātā jums ir pastāvīgi jānoņem un jānoslauka brilles.

Lai reizi par visām reizēm atbrīvotos no šīs problēmas, varat izmantot kādu no vairākiem trikiem, kas jau sen izgudroti un pārbaudīti. Pirmais no šiem trikiem ir šampūna un ūdens maisījums vienādās proporcijās. Pirms došanās prom no mājām nosmērējiet ar to brilles, un uz ielas jūsu brilles vairs neaizsvīdīs.

Otrs veids, kā pasargāt brilles no miglošanās, ir ziepes. Ar jebkuru ziepju gabaliņu noslauciet lēcas, pēc tam tās kārtīgi noslaukiet ar tīru lupatiņu, un pēc tam varat droši iziet no mājas: kondensāta nebūs.

Trešais līdzeklis ir istabas temperatūras glicerīns, ar kuru ieteicams ieeļļot stiklu no abām pusēm, izmantojot mīkstu drānu.

Lasi vēl: Šī braunija recepte satricināja internetu. Nevainojams deserts bez miltiem un cukura

Visbeidzot, var izmantot šķidras ziepes. Tas darbojas tāpat kā sausās ziepes: uzsmērējiet to uz stikla abām pusēm un noslaukiet to sausu. Jebkura no šīm metodēm jums palīdzēs pat aukstākajā ziemā.

Starp citu, glicerīnam piemīt arī daudz citu ikdienā noderīgu īpašību – piemēram, tas pasargā mēbeles no putekļiem un puķu pušķus no novīšanas.

Leave a Comment