Izvēlies 1 no 4 rīcības variantiem šajā situācijā, lai uzzinātu, kas tu esi pa cilvēku. Tu esi viens pret vienu ar aizvērtām durvīm…

Iedomājies, ka tu esi saņēmis anonīmu zīmīti: “Satiekamies šodien tajā un tajā vietā, tajā un tajā laikā. Tas ir dzīvības un nāves jautājums”. Tu ierodies noteiktajā vietā un sev priekša redzi durvis. Tās ir aizvērtas.

Kā tu rīkosies sarežģītajā situācijā?

Tu uzlauzīsi durvis.

Tu esi izlēmīgs un par sevi pārliecināts cilvēks. Tu nebaidies no grūtībām un šķēršļiem. Tomēr tu esi pārāk impulsīvs un neapdomāsies divreiz pirms kaut ko uzsāksi. Tu vienmēr dari to, kas tev patīk, un tas dod savus augļus.

Bet reizēm viss iet ne tā, kā tu esi iecerējis, un tas tevi ļoti apbēdina. Tev arī tālāk jāiet pa savu ceļu, ieklausoties savā sirdī. Bet gadās brīži, kad ir vērts apstāties un padomāt, paanalizēt situāciju.

Kā sacīja Konfūcijs, dzenoties pakaļ laimei, reizēm vienkārši vajag apstāties un būt laimīgam.

Tu apstājies un ieklausies, kas ir aiz durvīm.

Tu esi uzmanīgs un vērojošs cilvēks. Pirms rīkoties, tev jāsavāc pietiekami daudz informācijas par notiekošo. Tu praktiski nepieļauj kļūdas savā dzīves ceļā, jo parasti esi gatavs jebkuram pavērsienam.

Problēma ir tā, ka reizēm tu pārāk daudz domā un maz rīkojies. Tev vajag apsvērt visus iespējamos variantus, bet ņem vērā, ka dzīvi nevar izskaitļot. Reizēm ir vērts būt spontānam un riskēt.

Negaidi, kamēr apstākļi būs ideāli, rīkojies, pat ja šaubies par veiksmīgu iznākumu. Katra problēma ir iespēja kaut ko iemācīties.

Tu pieklauvē pie durvīm.

Tu esi praktisks un vienkāršs cilvēks. Tu ilgi nedomāsi pie problēmu risināšanas: durvis aizvērtas, tātad, pie tām jāpieklauvē. Tevi neuztrauc apkārtējo viedokļi, tu rīkojies tā, kā uzskati par pareizu.

Tu parasti meklē pašu vienkāršāko un skaidrāko izeju no situācijas, nemēģini apdomāt situāciju un saprast tālāko rīcību. Tev līdzās ir mājīgi un droši.

Tomēr reizēm situācija prasa rūpīgu analīzi. Iespējams, tavā dzīvē ne viss it tik viennozīmīgi, kā tu esi pieradis domāt. Tev vajadzētu vairāk laika veltīt pārdomām par dzīvi.

Tu sarīko skandālu.

Tu esi nervozs un nedaudz satraukts cilvēks. Tava stihija – ir skandāli un strīdi. Tu vienmēr atradīsi iemeslu, lai paskandalētu. Reizēm šī īpašība tev atnes kādu labumu.

Līdzās tam nav iespējams tevi nepamanīt, tu sev vienmēr piesaisti apkārtējo skatus. Tu esi dzirdams visur, lai kur arī tu neietu. Tu esi gatavs aizsargāt vājākos un apdalītos, un ar to tu piesaisti cilvēkus.

Tu alksti kontrolēt situāciju, tevi kaitina, kad kaut kas pazūd tavai kontrolei. Mācies mierīgi pieņemt likteņa izaicinājumus. Saudzē savus nervus. Spēks ir nevis kliedzienos, bet gan mierā un saprātīgumā.

Kādu variantu tu izvēlējies?

avots: us.wakeupyourmind.net

Pievienot komentāru