Izsludināts projektu konkurss “Sev, tev, novadam”

Valmieras novada fonds izsludina ikgadējo projektu konkursu “Sev, tev, novadam”. Ja Tev ir iecere, kas pilnveidotu Valmieras apkaimi un radītu līdzcilvēkiem jaunas iespējas, iesniedz idejas pieteikumu Valmieras novada fonda projektu konkursā “Sev, tev, novadam” līdz 11. martam un saņem finansējumu tās īstenošanai.

Atbalstītās idejas varēs īstenot no 2018. gada maija līdz novembrim. Finansējums nāk no VNF Ziedotāju kluba dalībnieku (Valmieras apkaimes iedzīvotāju un uzņēmumu) ziedojumiem un Bumbu rallija ieņēmumiem. Iesniegtās ieceres vērtēs fonda ziedotāji un īpaši veidota komisija.

Jau ierasts, ka tematika nav ierobežota un pieteikumu var iesniegt gan biedrības un nodibinājumi, gan neformālas iedzīvotāju grupas no Valmieras apkaimes (Valmieras pilsētas, Beverīnas, Burtnieku, Kocēnu, Mazsalacas, Naukšēnu un Rūjienas novada). Ideju iesniegšana notiek divās kārtās. Pirmajā kārtā iesniegto ideju fonds izvērtēs un dos rekomendāciju, vai ir vērts startēt otrajā kārtā.

Vairāk informāciju par konkursa “Sev, tev, novadam” nosacījumiem un pieteikuma anketu var atrast fonda mājas lapā www.vnf.lv sadaļā “Īsteno ideju”. Jautājumu gadījumā droši sazinieties, rakstot uz e-pastu [email protected] vai zvanot pa tālruni 20258200.

Ziedotāju klubu Valmieras novada fonds izveidoja 2013. gada vasarā. Ziedot fondam un piedalīties projektu vērtēšanā var jau ar 20 eiro ziedojumu gadā. Savukārt Ziedotāju kluba savāktā nauda tiks izlietota projektu konkursos “Sev, tev, novadam” divas reizes gadā. Valmieras novada fonds dibināts pirms 12 gadiem un pa šo laiku no ziedotāju un citu atbalstītāju līdzekļiem atbalstījis vairāk nekā 250 projektus Valmieras apkaimē. Fonda ikdienas darbu jau ilgstoši atbalsta Borisa un Ināras Teterevu fonds un Valmieras pašvaldība.

Pievienot komentāru