Izskatīgā TV personība Lelde Ceriņa piedzīvojusi iespaidīgas vizuālās pārmaiņas pēc šķiršanās no vīra

Foto – ekrānuzņēmums

Izskatīgā TV personība Lelde Ceriņa nesen manīta publiskā pasākumā un šķietami, ka viņas vizuālais izskats ir mainījies – to novērojuši vairāki cilvēki un par to šonedēļ raksta izdevums “Privātā Dzīve”.

Proti, salīdzinot Leldes agrāko gadu fotogrāfijas un šā brīža, esot redzams, ka viņas deguns ir ieguvis jaunu formu. Tas licis uzdot jautājumus, vai viņa nav veikusi deguna plastisko ķiru****iju.

Februāra sākumā Lelde bija manīta pasākumā mākslas centrā “Zuzeum” un tā bija pirmā reize, kad viņa apmeklēja pasākumu un izgāja sabiedrībā pēc skandalozās šķiršanās no sava vīra, TV24 raidījuma “Preses klubs” vadītāja Aivja Ceriņa. Un daudzi teic, ka Lelde ir ļoti mainījusies arī izskatā. Tiesa, viņa pati šīs vizuālās deguna pārmaiņas publiski komentējusi nav.

 

Lūk video, kurā var redzēt, kā Lelde izskatījās agrāk, bet viņas jaunākai video:

Foto – ekrānuzņēmums

Lasi vēl: “Mācībstundas ir saņemtas. Krietni smagākas, kā būtu gribējies…” – Lelde Ceriņa komentē šķiršanos no vīra

Tomēr savulaik STV Pirmā! raidījumā “Kristīne Virsnītes sarunas” Ceriņa stāstīja, ka viņai plānā ir veikt šādu korekciju.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

Toreiz raidījumā viņa stāstīja: “Nezinu, vai šo gribu teikt, bet man vairākas reizes ir bijis lauzts deguns. Un man ir plāns samērā drīz taisīt ļoti lielu oper****iju.” Tiesa, viņa arī pastāstīja, ka šī ope****ija nav tikai viņas iegriba, bet tas nepieciešams arī tāpēc, lai viņa varētu normāli elpot.

Foto – ekrānuzņēmums

“Pie reizes jātaisa arī tāda kā plastika. Ceru, ka pēc tam ar jaunu degunu neizskatīšos pilnīgi citādāk,” – Lelde teica toreiz raidījumā.

Lūk jaunākās galerija ar video un foto:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lelde Ceriņa (@leldecerina)


Visu rakstu par Leldi Ceriņu vari izlasīt 27.februāra žurnālā “Privātā Dzīve”.

Pievienot komentāru