Izglābs jūs no stresa un piesaistīs veiksmi: Slavena ekstrasense nosauc telpaugus, kas padarīs jūs laimīgu

Augi ne vienmēr var būt mājas vai dzīvokļa dekoratīvs elements. Tiek uzskatīts, ka istabas augi var nest veiksmi, nomierināt un pat noskaņot mierīgam miegam.

Ko stādīt mājās, lai jūsu garastāvoklis vienmēr būtu labs? Igauņu ekstrasense Merilina Kerro atbildēja, kā noteiktu augu enerģija ietekmē miegu, laimi un veiksmi.

Kā izrādās, mājīgai atmosfērai un hroniskam nogurumam palīdzēs citrusaugļi. Tie liks jums justies kā brīvdienās pat ziemā.

Citroni un apelsīni ne tikai priecēs acis. Smaržīgie augi pozitīvi ietekmēs jūsu garastāvokli un neļaus jums garlaikoties.

Kādi istabas augi jūs nomierinās un palīdzēs mierīgi gulēt

Ja sapņojat par saldiem sapņiem, ievietojiet guļamistabā augus, kas attīrīs un mitrinās gaisu. Ir vairākas iespējas: spatifīlas, dracēna, papardes, fikuss un dīfenbahija.

Šiem augiem esot istabā, pamodīsies jautrs un apmierināts, jo šie istabas augi padarīs atmosfēru guļamistabā mierīgu un harmonisku. Taču nevajag telpā ievietos visus minētos augus uzreiz, izvēlieties vienu vai divus augus.

Kādi augi piesaista veiksmi

Tiek uzskatīts, ka laimi mājā piesaista noteikti augi. Tie var padarīt savus īpašniekus bagātus, veiksmīgus un apmierinātus ar dzīvi. Runa ir par naudas koku, dracēnu un fikusiem.

Ir svarīgi rūpēties par augiem un neļaut tiem iznīkt. Neaizmirstiet radīt labvēlīgus apstākļus augiem, piemēram, regulāru laistīšanu, apgaismojumu un kvalitatīvu augsni.

 

 

Pievienot komentāru