Izaicinājumiem pilna nedēļa, kas sniegs arī pozitīvus mirkļus; Pāvela Globas nedēļas horoskops no 29. janvāra līdz 4. februārim

Gaisa zīmes

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Dvīņi bauda veiksmi visās jomās: darbā, svarīgos jautājumos, romantikā un atpūtā. Iniciatīva palīdzēs tev gūt panākumus mīlestībā, darbā un biznesā. Drosmīgi izvirziet sev jaunus mērķus.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svariem ir jāvirzās uz priekšu. Emocionāla nedēļa, kas piepildīta ar jaunām iespējām. Dodies komandējumos, maini vidi, tas pozitīvi ietekmēs tavu radošo noskaņojumu un produktivitāti.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīra zīmes pārstāvjiem ir dota iespēja izvēlēties, vai efektīvi strādāt vientulībā, vai veltīt sevi kolektīvam darbam. Šis ir arī īstais laiks, lai plānotu savu nākotni. Radniecīgas dvēseles meklējumi var dot rezultātus, lai gan ne uzreiz. Romantika var uzlabot jūsu garastāvokli un radīt pozitīvu emocionālo stāvokli. Galvenais ir iepriekš padomāt un plānot turpmākos soļus.

 

Ūdens zīmes

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēžiem ieteicams vairāk socializēties, izvirzīt mērķus un plānot nākotni. Zvaigznes ir labvēlīgi izkārtotas, paverot iespējas realizēt savu potenciālu. Šī nedēļa var būt atslēga, lai izprastu pagātnes neveiksmju iemeslus.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris).
Saskaņā ar prognozēm Skorpiona zīmes pārstāvjiem ir labvēlīgs laiks. Šis periods iezīmējas ar iespēju biežāk baudīt mājas komfortu un priecāties par draugu un radinieku ierašanos. Skorpioni var pat apsvērt iespēju mainīt vidi un doties pelnītā atpūtā. Finanšu jautājumi solās risināties kā parasti, radot Skorpioniem labvēlīgus apstākļus. Šis ir spēka laiks, kurā ir svarīgi nevis bēgt no rūpēm un pienākumiem, bet pierādīt sevi, cenšoties uzlabot savu dzīvi. Skorpioniem šis ir brīdis, kad iniciatīvas un apņēmības izrādīšana var novest pie pamanāmām pozitīvām pārmaiņām.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivīm priekšā ir neticami pozitīvas septiņas dienas, kas sniedz iespēju sagatavoties gaidāmajām pārmaiņām tuvākajā nākotnē. Šis periods ir labvēlīgs, lai spertu svarīgus soļus ģimenes, personīgo interešu vai uzņēmējdarbības jomā. Šajā periodā drosme un iniciatīva kļūs par Zivju labākajiem draugiem. Plānošana un rīcība var novest pie jūtamiem dzīves situācijas uzlabojumiem. Ir pienācis laiks pārņemt kontroli pār sevi un sākt virzīties uz priekšu, tiecoties pēc savas laimes.

Leave a Comment