Ingvera lietošana saaukstēšanās gadījumā: vislabākā recepte…

Pavasarī un rudenī gan bērni, gan pieaugušie bieži slimo ar saaukstēšanos, klepu, gripu un citām elpceļu slimībām.

To izraisa temperatūras izmaiņas, jo organismam katru reizi ir jāpielāgojas jauniem klimatiskajiem apstākļiem. Daudzi cilvēki cenšas izmantot tikai dabiskus līdzekļus, lai cīnītos ar šīm slimībām.

Piemēram, lai atbrīvotos no saaukstēšanās, gripas, bronhīta un līdzīgām slimībām, par ļoti efektīvu uzskata ingvera lietošanu. Tā sakne ir pazīstama ne tikai kā garšviela maizes izstrādājumiem un gaļai, bet arī kā efektīvs līdzeklis pret daudzām slimībām. Turklāt to var iegādāties jebkurā lielveikalā.

Lasi vēl: Attiecību visgrūtākais posms, kurā tās bieži vien izjūk

Gan Austrumu, gan Eiropas dziednieki ingveru gadsimtiem ilgi izmantoja gremošanas traucējumu, aknu un plaušu slimību, kā arī sliktas dūšas, vemšanas un citu kuņģa darbības traucējumu, tostarp ar grūtniecību saistītu, ārstēšanai. Savukārt saaukstēšanās un gripas gadījumā ingveru izmanto, lai samazinātu drudzi, iznīcinātu patogēnos vīrusus, mazinātu nespēku, atbrīvotos no galvassāpēm un kuņģa diskomforta, kā arī citiem nepatīkamiem simptomiem.

Ingvera lietošana saaukstēšanās gadījumos ir saistīta ar to, ka tas uzlabo asinsriti (īpaši ekstremitātēs), atvieglo elpošanu un paātrina atveseļošanos, nodrošinot organismu ar nepieciešamajiem dabiskajiem elementiem un ēteriskajām eļļām, ko satur šis ārstniecības augs.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Pievienot komentāru