Horoskops 2023. gada 23. februārim: Ūdensvīram būs lieliskas ziņas, bet Lauvai patīkama satikšanās

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

23. februārī Vēžus sagaida spraiga un bagātīga komunikācija, kā arī nepieciešamība pieņemt svarīgus lēmumus. Klausieties sevī un savās vēlmēs. Varbūt jums izdosies noslēgt kādu veiksmīgu līgumu. Galvenais – neaizmirstiet par savām interesēm.

 

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Lauvām mūsdienās vajadzētu pareizi novietot akcentus un izlemt par prioritātēm. Neplānojiet neko svarīgu rītam. Šis laiks ir labāk piemērots sev. Jūsu priekšā pavērsies jaunas iespējas, tāpēc noskaņojieties nopietnam noskaņojumam. Vakarā dodieties uz randiņu un sāciet lidojumu no sirds uz sirdi.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

23. februāris Jaunava dāvās patīkamas tikšanās un pārsteigumus. Šajā laikā jūs ģenerēsiet lieliskas idejas un noteiksiet pareizos akcentus. Varēsi izbeigt ieilgušo konfliktu, jo būsi gatavs satikties pusceļā.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Svariem šajā dienā vajadzētu saskaņot savas personīgās attiecības. Nebaidieties atvērt savu dvēseli dārgiem cilvēkiem, nekautrējieties runāt par savām vēlmēm un jūtām. Tieši šī atklātība palīdzēs izvairīties no pārpratumiem un aizvainojuma.

Lasi arī: Mūžībā devusies slavenā modele, kuras skaistumu apbrīnoja miljoniem cilvēku visā pasaulē

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpionus gaida gaiša diena un ļoti negaidīti notikumi. Jums ir pilnīgi jauni uzdevumi. Nebaidieties sākt no jauna ar tīru lapu un nepalaidiet garām šīs dienas lieliskās iespējas, un tad varēsiet gūt panākumus. Uzņemieties iniciatīvu personīgajās attiecībās.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlnieka diena jau no paša sākuma būs veiksmīga un priecīga. Garastāvoklis izcils, var daudz un noderēt. Apkārtējie sapratīs tavu vērtību un spēku.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mežāžiem vajadzētu pievērst uzmanību savai personīgajai dzīvei. Šī diena piemērota lolotu vēlmju piepildīšanai. Otrajā dienas pusē  jūs pilnībā atbalstīs zvaigznes.

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Ūdensvīrs šodien atnesīs lieliskas ziņas. Tavā dzīvē notiks veiksmīgas sakritības, kas palīdzēs atrisināt daudzas ilgstošas ​​problēmas. Neskatoties uz burzmu, izelpojiet un nomierinieties. Neveiksme jūs apies.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Zivīm šī diena sniegs daudz pozitīvu emociju. Šis būs iedvesmas un pārliecības par sevi un savām spējām laiks. Sāciet jaunu biznesu un projektus ar prieku un iniciatīvu, bet neceriet uz ātru rezultātu. Viss nāks īstajā laikā.

Pievienot komentāru