Mūžībā devusies slavenā modele, kuras skaistumu apbrīnoja miljoniem cilvēku visā pasaulē

Mūžībā devusies slavena “Instagram” zvaigzne un modele, kuras gaitām sekoja un viņu apbrīnoja miljoniem cilvēku visā pasaulē. 

Viņa sev atņēmusi pati sev dzīvību, liecina paziņojums viņas sociālo mediju lapās. 

“Instagram” zvaigzne un “OnlyFans” modele Diāna “Coconut Kitty” Dītsa savu sociālo mediju kontu izveidoja 2015. gadā, taču viņas precīzs vecums pašlaik nav apstiprināts, jo viņa bieži apgalvoja, ka viņai ir 24 gadi, un šo skaitli viņa bija citējusi gadiem ilgi, raksta Daily Mail. Deetsa socialājos tīklos ievietoja izaicinošas bildes, ar ko centās piesaistīs uzmanību.

Sociālo mediju zvaigzne savā Instagram kontā ieguva 5,4 miljonus sekotāju, un tiek uzskatīts, ka tas ienesis viņai aptuveni 450 000 ASV  dolārus.

—————————-

Kur vērsties pēc palīdzības’, ja jūs nomāc domas par pašnāvību. Krīžu centrā „Skalbes”, diennakts dežuranta  tālrunis: 67222922. Var zvanīt jebkurā laikā un saņemt vairākas bezmaksas konsultācijas. LU studentu servisā, psihologs-konsultants. Tālr. 67034392 e-pasts: [email protected]  LU Psiholoģiskās palīdzības centrs. Tālr. 67034020 Ambulatori konsultatīvā nodaļa, Rīgas Psihiatrijas un narkoloģijas centrs. Tālr. 67080112 Vari ieskatīties tīmekļa vietnē: http://www.veseligsridzinieks.lv

—————————-

Diemžēl Dītsa cīnījās ar savu garīgo veselību, un saskaņā ar SNBC13 viņas depresiju izraisīja pretreakcija, ar kuru viņa saskārās sava darba dēļ.

Zvaigzne atņēma sev dzīvību 12. februārī, ko apstiprina viņas Instagram kontā ievietotais garš paziņojums.

Tajā bija rakstīts: “Pagājušajā svētdienā Coconut atņēma sev dzīvību. Tas ir negodīgi. Dzīve nav godīga. Mēs vēlamies, lai jūs, puiši, varētu viņu iepazīt tā, kā to darīja viņas draugi un ģimene. Viņa bija tik gaiša šai pasaulei, patiesi, viņa vienmēr spīdēja.

” Viņa bija ne tikai gudra un spēcīga, bet arī tik laipna. Ar lielāko sirdi, kādu mēs jebkad esam pazinuši. Viņa vienmēr centās pacelt visus sev apkārt, viņa gribēja, lai visi uzvar.”

Ziņojumā tika izklāstīts Dītsas patiesais raksturs, paskaidrojot, ka viņa bija radoša, smieklīga un viņai bija lipīga dzīve. Sirdi plosošais paziņojums arī atklāja, ka viņas tuvinieki vēlējās, lai viņi “būtu paņēmuši daļu no tumsas, kas spieda viņas sirdi”.

“Par visu vairāk viņa mīlēja savus bērnus un to, ka bija mamma. Viņas bērni bija visa viņas pasaule. Viņa bija viņiem uzticīga un gribēja pārliecināties, ka viņi ir mīlēti. Un viņi bija tik mīlēti,” turpinājās ieraksts.

Tā noslēgumā tika lūgts Dītsas sekotājiem pieskatīt savus mīļotos un novērtēt kopā ar viņiem pavadīto laiku, jo “Jūs nekad nezināt, cik daudz laika jums atlicis ar cilvēkiem, kurus mīlat.”

 

Šķir otru lapu, lai paskatītu viņas foto

COMMENTS

Pievienot komentāru