Mūžībā devusies slavenā modele, kuras skaistumu apbrīnoja miljoniem cilvēku visā pasaulē

Savas dzīves laikā modele OnlyFans tika kritizēta par saviem smagi rediģētajiem attēliem, kas tika uzskatīti par  “ēsmu”, taču intervijā Rolling Stone 2021. gadā viņa savus lēmumus pamatoja.

Viņa radīja “varoni”, lai distancētos no sava darba, jo cilvēku komentāri par viņas ķermeni bieži būtu aizskaroši.

Dītsa paskaidroja, ka, ja viņa rediģētu savus attēlus, naidīgie komentāri viņu neietekmētu tik daudz, cik tie komentētu kaut ko, kas neatbilst tam, kas viņa bija.

“Es gribēju izveidot kaut ko, kas izskatās pēc reālas anime varones — mazs zods, lielas acis — un kas būtu veidots pēc manas līdzības, jo es izmantoju sevis attēlu un rediģēju to,” viņa stāstīja izdevumam.

“Es tikai gribēju radīt fantāziju, tikai tēlu. Un es varēju noslēpt savu identitāti un joprojām pelnīt naudu ar savu mākslu. Kokosriekstu Kitija man deva iespēju norobežoties.”

Dītsa bija arī talantīga māksliniece, kas bieži pārdeva savus darbus sekotājiem.

Šobrīd mēs domājam ar viņas draugiem, ģimeni un faniem.

Kur vērsties pēc palīdzības’, ja jūs nomāc domas par pašnāvību. Krīžu centrā „Skalbes”, diennakts dežuranta  tālrunis: 67222922. Var zvanīt jebkurā laikā un saņemt vairākas bezmaksas konsultācijas. LU studentu servisā, psihologs-konsultants. Tālr. 67034392 e-pasts: [email protected]  LU Psiholoģiskās palīdzības centrs. Tālr. 67034020 Ambulatori konsultatīvā nodaļa, Rīgas Psihiatrijas un narkoloģijas centrs. Tālr. 67080112 Vari ieskatīties tīmekļa vietnē: http://www.veseligsridzinieks.lv

COMMENTS

Pievienot komentāru