Horoskops 2022. gada 20. decembrim: diena, kad var piepildīties jebkuras vēlmes

2022. gada 20. decembris būs iekšējas brīvības un darbības laiks savam priekam. Šodien katrs cilvēks var īstenot savus plānus un piepildīt savas vēlmes. FTimes žurnālisti noskaidroja, ko šī diena gatavo katrai zodiaka zīmei.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)
Auns radīs ievērojamas problēmas izklaidība. Šajā laikā jūs atradīsit sevi uzmanības centrā, taču radīsiet nevis skaudību, bet gan apbrīnu un cieņu citos. Esiet pārliecināts un proaktīvs, taču neesiet augstprātīgs.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)
Vērsis šodien nespēs patstāvīgi tikt galā ar grūtībām un šķēršļiem. Lai to izdarītu, jāmeklē palīdzība un padoms pie pieredzējušākiem un zinošākiem cilvēkiem. Lai nesabojātu kopainu, izslēdziet lepnumu, jo vienkārši neatliek laika visu pārtaisīt no jauna. Ir svarīgi iekļaut arī ietaupījumus.

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)
Dvīņiem būs jāstrādā savu enerģijas resursu mobilizācijas režīmā. Tikai šajā gadījumā jūs varēsiet sasniegt gaidītos rezultātus. Dariet lietas aktīvi un drosmīgi, nesēdiet dīkā. Šī diena nav piemērota atpūtai un relaksācijai.

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)
Vēžiem vajadzētu atcerēties, ka viss slepenais agri vai vēlu kļūs skaidrs. Tāpēc nevajag krāpties un nevienu nemaldināt. Tas pats attiecas uz slepeniem randiņiem, kuros var satikt paziņas pat visnegaidītākajā vietā.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)
Lauvas riskē tikt ietekmētas no pirmās radušās idejas. Tomēr veltiet laiku un apsveriet visas iespējas. Varbūt tas, ko jūs domājat par svarīgu, patiesībā nav pelnījis jūsu uzmanību. Esiet aktīvs un proaktīvs, reklamējiet savus projektus – un tad jūs pilnībā sevi realizēsiet.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)
Jaunavām ir daudz darāmu un uzdevumu, taču tavs garastāvoklis ir galīgi nedarbīgs. Pat ja jūs sākat kaut ko darīt un darīt, tad, visticamāk, jūs nevarēsiet to novest līdz loģiskam noslēgumam. Tāpēc visas svarīgākās lietas un projektus labāk atlikt uz citu laiku.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)
Svariem šodien būs jāstrādā, kā saka, “sev un tā puiša labā”. Būsi iniciatīva svešu problēmu risināšanā un kolēģu kļūdu labošanā. Tā ir jūsu iniciatīva, un citi cilvēki būs jums ļoti pateicīgi. Tomēr šajā gadījumā sagatavojieties darbam bez atpūtas un līdz vēlam laikam.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)
Skorpioni šodien tiks apsūdzēti tenku izplatīšanā un piedalīšanā piedzīvojumu projektos, par kuriem jūs absolūti neko nezināt. Aizstāvi sevi neatlaidīgi un aktīvi, jo tev ir visi nepieciešamie argumenti, lai pierādītu savu nevainību.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)
Strēlnieki šajā dienā nespēs glabāt svešus noslēpumus. Tāpēc pastāstiet savam sarunu biedram tieši: tagad neesat noskaņots uz noslēpumu, viņam nav nepieciešams ar jums dalīties savos noslēpumos.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)
Mežāžiem šodien ir liela vēlme strādāt un sasniegt rezultātus, taču ar to nepietiek. Galu galā jums apkārt būs cilvēki, kuri patiešām vēlas runāt par svešām tēmām. Skaidri norādiet, ka neesat ieinteresēts, bet maigi, lai izvairītos no aizvainojuma un konfliktiem. Pie mazākā diskomforta pauzējiet un atpūtieties.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)
Šī diena parādīs Ūdensvīram, kas un kā viņi patiesībā izturas pret jums. Esiet pacietīgs un pievērsiet īpašu uzmanību apkārtējiem. Daudzi no viņiem šodien pārsteigs gan patīkami, gan ne tik ļoti.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)
Zivīm nepieciešama neliela atpūta. Jūs esat pelnījuši pārtraukumu, kurā varat apsvērt savus nākamos soļus. Iespējams, šajā dienā no radiem un draugiem saņemsi interesantu informāciju, kuru nevajadzētu ignorēt.

Pievienot komentāru