Grūbas tievēšanai. Kā samazināt vēdera un gurnu apjomu tikai 7 dienās

Grūbas ārēji atgādina upes pēri, un ne velti angļu valodā tās saucas “pearl”.

Nebūt ne iecienītākajā ēdienā ir daudzas noderīgas vielas. Pats Pēteris I bieži pasūtīja grūbu putru pavāriem, jo tā dod spēku, nostiprina imunitāti un neļauj pieņemties svarā. Starp citu, mūsdienās grūbu diētas kļūst ārkārtīgi populāras.

Ir trīs tievēšanas varianti. Galvenā atšķirība starp šiem veidiem ir ilgums. Pirmo dienu uzlūko kā izlādes dienu. Trešajā dienā tu pamanīsi rezultātus, bet pēc nedēļas spēsi pietuvoties ideālajam svaram.

Kā pareizi vārīt grūbas

1.Izmēriet nepieciešamo graudu daudzumu. Noskalo un nosedz ar aukstu ūdeni. Aptuvenā proporcija – 3 glāzes ūdens uz 1 glāzi graudaugu.

2. Uzlieciet katlu ar grūbām uz uguns. Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai, pēc tam samazini karstumu un vāri līdz pilnīgai gatavībai zem vāka. Pievieno sāli apmēram vārīšanas vidū.

3. Ja vārīšanas laikā ūdens sāk beigties, pievieno to klāt.

4. Kad putra ir gatavs, pievienojiet nedaudz sviesta.

Ja tu plāno zaudēt svaru saskaņā ar grūbu putras diētas palīdzību, putrai nepievieno eļļu. Katru reizi pagatavo svaigu putru, bet ēd to viegli siltu.

Grūbu diēta 1 dienai

Sāksim ar visstingrāko variantu. Dienas laikā tu vari ēst tikai vārītas grūbas. No dzērieniem atļauts izmantot tikai tīru ūdeni ar citrona vai apelsīna šķēlīti, nesaldinātu tēju.

Atsakies no jebkāda veida garšvielām un sāls. Faktiski ir diezgan viegli izturēt šādu grūbu diētu, tikai svarīgi dienas beigās to nepārtraukt un neēst ko tādu, kas nav iekļauts atļauto produktu sarakstā.

Grūbu diēta 3 dienām

Ja tev šķiet, ka iepriekšējā diēta ir ļoti stingra, tad tu noteikti nezini par trīs dienu diētas uzturu. Šajā gadījumā tev ir jāatkārto vienas dienas diētas ikdienas uzturu, ar vienīgo atšķirību, ka diēta ir par 3 dienām garāka.

Stingra noteikto noteikumu ievērošana ļauj atbrīvoties no 2-3 kg, tas ir, no apmēram 1 kg dienas laikā. Šāda mono diēta ir efektīva jebkuram svaram.

Grūbu diēta 7 dienām

Brokastīs, pusdienās un vakariņās jāēd grūbu putra. Bet uzkodas laikā var iedzert glāzi kefīra r 1% tauku saturu, apēst 1 vārītu olu, novārītus dārzeņus, nedaudz žāvētus augļus.

Centies izmantot pēc iespējas mazāk sāli, dzert vairāk ūdens un neiet vēlu gulēt. Noturēties visu nedēļu ir grūti, bet grūbu diētas rezultāti pārsniedz jebkādas cerības.

Grūbu putras diēta palīdz ne tikai zaudēt svaru, bet arī ražot pietiekami daudz kolagēna skaistai ādai, bagātināt ķermeni ar vitamīniem, noņemt toksīnus, samazināt vēdera, augšstilbu un dibena apjomu. Tāpēc padomā, vai nav laiks iegādāties grūbu krājumus?

Un pajautā draugiem, kā viņi attiecas pret šādu diētu!

avots: bigl1fe.ru

Pievienot komentāru