Ģeniāls veids, kā paslēpt sirmus matus ilgu laiku bez matu krāsošanas: jums palīdzēs aptiekas zāles

Šis aptiekas līdzeklis maskēs sirmus matus un stiprinās matus, tie kļūs biezi un elastīgi.

Sirmi mati, iespējams, daudziem cilvēkiem ir kaitinoši. Taču tos var nomaskēt ar vienu triku. Un nebūs nepieciešams tērēt līdzekļus krāsām vai dārgām salonu procedūrām. Turklāt agresīvās krāsas nelabvēlīgi ietekmē matu stāvokli. Savukārt šis dabīgais produkts maskēs sirmus matus un stiprinās jūsu matu sprogas.

Kā maskēt sirmus matus un stiprināt matus ar salvijas tinktūras palīdzību

Tagad daudzi cilvēki eksperimentē ar ekoloģiskiem līdzekļiem sirmu matu krāsošanai, lai nebūtu jāizmanto agresīva ķīmija. Taču, pirms apsverat iespēju izmantot jebkādus dabiskus produktus, ir vērts pārbaudīt, vai jums nav alerģijas pret šādu preparātu. Ņemiet dažus pilienus vai nelielu daļu no preparāta, ko gatavojaties lietot, un ieberiet to rokas ādā. Ja pēc 30 minūtēm uz ādas nav reakcijas, varat izmantot līdzekli uz matiem.

Viens no labākajiem veidiem, kā noslēpt sirmu matu nokrāsu, ir salvijas uzlējums.

Lasi vēl: Izvēlies būt laimīga: kā piesaistīt mīlestību ar fen šui

Kas jums tam jādara?

Jānopērk salvija no vecmāmiņām tirgū vai aptiekā. Ņem 10 lapas, aplej ar verdošu ūdeni un atstāj 5 minūtes. Ļauj uzlējumam atdzist. Pēc tam izmazgātos matus jāizskalo ar sagatavoto salvijas uzlējumu. Šāda skalošana jāveic 2 reizes nedēļā. Un pēc mēneša jūs redzēsiet rezultātu – mati kļūs tumšāki, spīdīgi un zīdaini, un sirmi mati nebūs redzami vispār.

Pievienot komentāru