Gaidiet nepatikšanas: 9 sapņi, kas sola nepatikšanas, un 9 veidi, kā novērst nelaimi

Kopš seniem laikiem cilvēkus ir piesaistījuši cilvēku sapņu noslēpumi, jo dažreiz tas, kas parādījās naktī, varēja atspoguļot vai ietekmēt nākotni.

Ir 9 sapņi, kas brīdina par briesmām, un rakstā pastāstīsim par 9 veidiem, kā atvairīt nelaimi.

Daudzi cilvēki naivi uzskata, ka miegs ir tikai zemapziņas informācijas apstrāde, taču tā nav gluži taisnība. Dvēsele paredz nākotni caur sapņiem un cenšas pievērst uzmanību svarīgām dzīves jomām.

Labi sapņi tiek uzskatīti par laimes un enerģijas avotu, iedvesmas punktu un aicinājumu rīkoties. Ja jums ir patīkami sapņi, tas ir apstiprinājums pareizam dzīves virzienam un sava veida atbalsts no augšas.

Tiklīdz paredzētajā scenārijā notiek neveiksme, parādās murgi vai simbolisks sapņi, brīdinot par briesmām.

1. Krist sapnī.  Šāds sapnis skaidri brīdina par problēmām dzīvē: sapņotājam ir jāsavāc sava griba dūrē un jāpārvar šķēršļi ceļā. Ja viņš ignorē šo brīdinājumu, viņš riskē zaudēt visu. Ja jūs baidāties kļūdīties, pieņemot svarīgu lēmumu, ir vienkāršs veids, kā atrisināt pat vissarežģītāko problēmu.

2. Apdedzināties, sadedzināties sapnī. Sapnis pareģo vientulību un virkni nepatikšanu: cilvēks paliks viens ar problēmām, kas var likt viņam novērsties no svarīga mērķa.

Saskaršanās ar problēmām ir neizbēgama, un, lai ar tām tiktu galā, ir svarīgi attīstīt garīgo noturību. Situācijās, kuras jūs nevarat kontrolēt, mēģiniet kontrolēt sevi.

3. Iekļūt negadījumā. Šāds sižets bieži vien izrādās pravietisks. Sapņotājs, kurš ir bijis aculiecinieks autoavārijai, dzīvē var tajā iekļūt. Šī ir zīme, kas liek jums būt īpaši uzmanīgiem uz ceļa un biznesā. Ja pamostaties no tā, ko redzat, paskatieties spogulī un sakiet: “Dievs ir ar mani!”

Lasi vēl: Ideāli piemērots: kuri augļi un ogas vislabāk atspoguļo jūsu personību atbilstoši jūsu zvaigžņu zīmei

4. Redzēt aizgājušos un doties viņiem līdzi. Aizgājēja apciemojums vienmēr ir slikta zīme, kas bieži par kaut ko brīdina. Noteikti jāatceras aizgājēja teiktais, jo viņa vārdi var pastāstīt visu par draudiem, kas karājas pār tavu dzīvi.

Bet par visbriesmīgāko zīmi tiek uzskatīts sapnis, kurā aizgājušais aicināja tevi sev līdzi un tu aizgāji: tas norāda uz paša sapņotāja iespējamo aiziešanu.

Ir svarīgi lūgt augstāku spēku pestīšanu. Lai to izdarītu, nokaisiet sāli pie sliekšņa un sakiet: “Kur aizgājušais staigāja, tur sāls tiek izkaisīts. Viņš nevar būt šeit, viņš nevar ņemt mani sev līdzi.

5. Zaudēt zobus. Pat patiesībā ir nepatīkami zaudēt zobus, taču, ja šāda zīme jūs vajā sapnī, jums jāuzmanās: tuvojas pamatīgs strīds. Bet tas vēl nav viss. Ja zobu izkrišanu pavada asinis, kāds no asinsradiniekiem var aiziet.

Prognoze ir jāpieņem, bet pēc tam ar vienkārša rituāla palīdzību ir jānovērš sliktā zīme. Naktī ietiniet dažas monētas sarkanā drānā, novietojiet tās zem spilvena un pirms gulētiešanas izlasiet burvestību: “Ņem naudu, dod mieru un klusumu. Radinieki dzīvos, nezinās bēdas, necietīs no nelaimēm un likstām.

6. Tiek atņemta dzīvība sapnī. Šāds sapnis liek domāt, ka sapņotājam dzīvē ir daudz ienaidnieku, par kuriem viņš, iespējams, pat nenojauš.

Ja sapnī jūs vajā, sit, atņem dzīvību – patiesībā esiet piesardzīgs, pastāv risks, ka pārskatāmā nākotnē jūs nonāksiet lielās nepatikšanās nelabvēļu mahināciju dēļ.

Šo brīdinājumu nevajadzētu ignorēt. No rīta jāpabaro putni ar kādiem graudiem un jālūdz: “Jūs esat saimnieki, jūs esat kungi, esiet laipni, izdzeniet ļaunās mutes. Lai viņi sēž klusi un nedomā neko muļķīgu.

7. Redzēt balto gaismu. Baltā krāsa ir tīrības un svētuma zīme, bet ne sapnī. Sapņu pasaulē tas sola nepatikšanas un nelaimes.

Redzēt baltu gaismu tumšā telpā, sarunāties ar svešinieku bez sejas, bet baltās drēbēs, redzēt baltu putnu – tas viss ir nenovēršamas aiziešanas vēstneši.

Sapņotājam nav daudz laika, lai novērstu nelaimi. Pamostoties pēc šāda sapņa, jums vajadzētu nomazgāt seju un trīs reizes pateikt: “Dievs mani brīdināja, es saņēmu zīmi, nekas slikts nenotiks.”

Lasi vēl: Stāsts par to, kā es zaudēju iespēju dzīvot savā dzīvoklī boršča šķīvja dēļ

8. Esi tukšā telpā. Norāda uz tukšumu dvēselē un sirdī. Var sagaidīt vilšanos cilvēkā, kuram pilnībā uzticaties. Pēc šāda šoka var iestāties apātija.

Neignorējiet mājienu no augšas, esiet gatavi izturēt likteņa triecienu. No nepatikšanām var izvairīties, ja sakāt uz 7 monētām un 1 baznīcas sveci: “ Septiņas monētas –  no septiņām nepatikšanām un viena svece –  no īpašnieka nelaimes. Monētas un svece jāietin audumā un jānovieto slepenā vietā.

9. Redzēt lielu žurku. Žurka vienmēr ir metafora, kas personificē slidenu, viltīgu un nepatīkamu cilvēku. Ir vērts vērīgāk aplūkot savu apkārtni un būt vērīgākam arī sazinoties ar mīļajiem.

Jūs varat neitralizēt negatīvismu un identificēt ļaundari, ja tūlīt pēc miega sakāt: “Mans ienaidnieks nevar mani noķert. Pie durvīm klauvē – tur ir slēdzene. Nāc, parādi sevi, iepazīsties ar mani, neslēpies.

Protams, neviens nevēlas, lai slikts sapnis piepildītos. Ir arī citi veidi, kā palīdzēt novērst gaidāmos draudus. Visas iepriekš minētās ainas tieši vai netieši norāda uz briesmām.

Taču nevajadzētu aizmirst, ka katrs savu dzīvi un likteni veido pats. Tāpēc, veicot aizsargpasākumus, jebkura nelaime var tikt novērsta.

Leave a Comment