Frīki: katras zodiaka zīmes savdabīgākās iezīmes

Auns

Auni izceļas ar nepacietību, kas izpaužas burtiski visā. Pat parastā sarunā ar sarunu biedru viņi nevar sevi savaldīt: pārtrauc, neļauj pabeigt domu, pārlec uz citām tēmām. Apkārtējos tāpat kaitina šīs uguns zīmes tiekšanās iegūt visu un uzreiz. Tā dēļ Auni daudziem šķiet lecīgi un iedomīgi cilvēki.

Vērsis

Vēršus nevar nosaukt par vadāmiem cilvēkiem, bet viņiem noteikti piemēt tendence būt aizspriedumainiem. Tas viņiem traucē ikdienas dzīvē, viņus ierobežot un veido stereotipisku domāšanu. Aizspriedumi ir galvenais iemesls personiskās izaugsmes palēnināšanai, bet Vērsis pats neredz nekādas problēmas šajā jomā un turpina mierīgi dzīvot klišejām pilnā pasaulē.

Dvīņi

Dvīņi mīl visu pārspīlēt, bet daži sacer tādus stāstus, kurus apskaustu pat pats Minhauzens. Bet patiesībā viņiem vienkārši patīk runāt bez apstājas un vērot apkārtējo reakciju kulminējošākajos brīžos. Un jo lielāks būs izbrīns, jo neticamākas būs stāsta detaļas.

Vēzis

Vēži ir ļoti noslēgti. Turklāt tik ļoti, ka no viņiem pat vārdus nevar izvilkt. Viņi ļoti baidās, ka citi uzzinās viņu personīgos noslēpumus vai, vēl ļaunāk, apkaunojošu pagātni. Tā rezultātā daži šīs zodiaka zīmes pārstāvji dod priekšroku pasargāt sevi no komunikācijas pat neitrālos jautājumos.

Lauva

Lauvas, pretstatā aizvērtajiem Vēžiem, dievina lielīties. Lauvas ir gatavas katram pretimnācējam ar lepnumu stāstīt par saviem sasniegumiem, pat ja sarunu biedrs neizrāda īpašu interesi. Lielīgās Lauvas var dziedāt bez pārtraukuma, pat nepamanot, ka neviens viņās neklausās.

Jaunava

Starp Jaunavām būs daudz tādu cilvēku, kas mīl visu kontrolēt. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji pievērš pārāk daudz uzmanības sīkumiem un krīt panikā, kad ir spiesti mainīt plānus. Ja Jaunavas nevar kaut ko organizēt vai sistematizēt, viņas patiešām sāk nervozēt un pārdzīvot.

šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru