Frīki: katras zodiaka zīmes savdabīgākās iezīmes

Svari

Svariem piemīt tendence uz infantilu uzvedību. No malas izskatās diezgan dīvaini, kad pieaudzis cilvēks ir kaprīzs, sašutis un aizvainots. Turklāt iemeslu šādi uzvesties Svari atrod uz līdzenas vietas. Svariem nav vajadzīgs īpašs iemesls, lai kārtējo reizi nodemonstrētu savu kārtējo “fuj” un piesaistītu sev uzmanību.

Skorpions

Skorpioni bieži domā ko vienu, bet saka ko pilnīgi citu. Bet lieta nebūt nav Strēlnieku liekulībā. Patiesībā viņi vienkārši baidās parādīt savas patiesās jūtas, lai neviens nevarētu izmantot viņu vājības. Zināma vienaldzība palīdz ievainojamajiem Skorpioniem aizsargāt savu jūtīgo dvēseli.

Strēlnieks

Starp Strēlniekiem ir ne mazums īstu “frīku” šī vārda pilnīgākajā nozīmē. Viņi ir eksperimentētāji pēc dabas, tāpēc uzreiz aizdegas ar jaunu ideju un vienā acu mirklī maina savu dzīvi. Šīs uguns stihijas pārstāvji mīl sev piemērīt jaunus tēlus, bet apkārtējie to uzņem kā vēlēšanos piesaistīt uzmanību un šokēt publiku.

Mežāzis

Mežāži redz pasauli melnā krāsā. Rodas sajūta, ka viņi vienkārši baidās izrādīt prieku un nevar atslābināties pat labvēlīgos apstākļos. Pesimisms kopā ar aizdomīgumu padara tos par dīvaiņiem citu cilvēku acīs. Reti kurš vēlēsies pieiet klāt aizvērtajam Mežāzim, kurš nav noskaņots uz neformālu saziņu.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri neskopojas ar izteicieniem, bet reizēm viņu asā mēle pāriet atklātā sarkasmā. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji atšķiras ar savu ieradumu paaugstināt savu pašnovērtējumu uz citu cilvēku rēķina. Viņi var atklāti izsmiet savu oponentu, izrādīt psiholoģisku spiedienu un uzbrukt. Ļoti bieži Ūdensvīri to dara apzināti.

Zivis

Zivis bieži rada sev citu realitāti. Daudzi šīs zīmes pārstāvji dzīvo ilūzijas, kuras nereti rada pilnīgi apzināti. Vēlme aizbēgt no realitātes ir saistīta ar bailēm saskarties ar nepārvaramiem apstākļiem.  Tā rezultātā akcenti tiek pārvietoto no dzīves materiālās puses uz metafizisko pusi, un apkārtējie cilvēki vairs nesaprot, ko Zivis vēlas teikt.

avots: strana-sovetov.com

Leave a Comment