Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 19. līdz 25. augustam: daudziem dzīvē ienāks patīkamas pārmaiņas!

Jaunava

Visām Jaunavām vajadzētu uz laiku atlikt sarunas par naudu un darījumiem. Ja iespējams, lēmumus labāk pieņemt pašam, balstoties uz personīgo pieredzi.

Apkārtējie var sajaukt visas kārtis, un pat ne ar nolūku. Ja vēlaties, varat ieturēt pārtraukumu. Neplānots atvaļinājums nevienam nav kaitējis.

Jūs varat tērēt nedaudz naudas dāvanām mīļajiem un izklaidei.

Svari

Svariem sākas laiks, kad nauda viņiem var plūst kā upe. Jo vairāk šie cilvēki strādās, jo lielākas finansiālas uzvaras viņi varēs gūt.

Jā, Merkurs ir retro fāzē, taču šobrīd situācija ir pozitīvāka nekā pirms nedēļas. Apkārtējie sagaidīs no Svariem palīdzību un atbalstu.

Visums un zvaigznes ir labvēlīgas Svariem, tāpēc viņu palīdzība citiem nesīs lielus panākumus.

Skorpions

Tagad Skorpioniem labāk netērēt naudu ceļojumiem, automašīnai un visam, kas ar to saistīts. Ja izpildīsiet šos vienkāršos nosacījumus, nauda nekur nepazudīs.

Šīs nedēļas galvenais padoms ir nesteigties. Labāk ir rūpīgi izsvērt katru lēmumu par naudu, izvērtējot visus plusus un mīnusus.

Darbā zvaigžņu eksperti iesaka nestrīdēties ar kolēģiem. Strīdi var izjaukt plānus un novest pie finansiālo panākumu zaudēšanas.

Strēlnieks

Strēlniekam vajadzētu pārtraukt izdomāt kaut ko jaunu un koncentrēties uz to, ko viņi zina un zina vislabāk. Šajā periodā mērenība ir destruktīva.

Panākumi nāk tikai no pārmērības, tāpēc zvaigžņu eksperti iesaka šīs zīmes cilvēkiem pilnībā iegrimt biznesā un darbā.

Jūs pat varat strādāt virsstundas, taču šajā gadījumā jums būs nepieciešams pienācīgi atpūsties.

Lasi vēl: Pēc kādām pazīmēm var saprast, ka ir pienācis laiks ievākt burkānu ražu

Mežāzis

Zvaigžņu eksperti iesaka Mežāžiem sagatavoties dinamiskai nedēļai, kas no viņiem prasīs daudz pūļu. Nogurums ir Mežāžu galvenais ienaidnieks.

Neliela integrācija ar kādu nekaitētu šīs zīmes pārstāvjiem. Komandas darbs ir labākais veids, kā palīdzēt viens otram un optimizēt darbu.

Bagātībai un panākumiem biznesā ir jāatstāj komforta zona. Tie, kas sēž pie jūras un gaida labākus laikapstākļus, ir lemti neveiksmei.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem, iespējams, būs jāstrādā vairāk. Gaidāma diezgan grūta nedēļa, taču, lai ietaupītu un palielinātu savu naudu, zvaigžņu eksperti iesaka neatlikt uz vēlāku laiku to, ko varat darīt tagad.

Slinkums un vilcināšanās ir galvenie veiksmes ienaidnieki. Nav nekas nepareizs, ja lūdz palīdzību kādam tuvam vai draugam.

Ir svarīgi arī neaizmirst par savu komfortu. Naudas tērēšana tam ir ārkārtīgi noderīga.

Zivis

Nedēļas sākumā Zivis var apciemot negatīvas domas un nenoteiktības uzplaiksnījumi. Nauda mīl pašapziņu, un periods no 19. līdz 25. augustam nav izņēmums.

Zvaigžņu eksperti iesaka nemeklēt slēptu jēgu citu cilvēku rīcībā. Citu rīcība var būt pilnīgi neparedzama, tāpēc tagad labāk paļauties tikai uz sevi.

Neatkarība un spēja kompetenti plānot lietas palīdzēs Zivīm kļūt bagātākām.

Papildus sliktajam zvaigžņu garastāvoklim ir arī daudzi citi iemesli, kas traucē pārpilnības plūsmai. Mēģiniet ticēt, ka viss jums izdosies, lai Visums sniegtu jums to, par ko sapņojat.

Lai šī nedēļa tev nes daudz pozitīvu emociju un naudas.