Finanšu Mēness kalendārs 2024. gada februārim

Nauda ir svarīga mūsu ikdienas dzīves sastāvdaļa, un kā mēs varam izmantot Mēness enerģiju, lai gūtu finansiālus panākumus? Kopā ar portāla Abiem žurnālistiem aplūkosim naudas Mēness kalendāru 2024. gada februārim.

Kopumā 2024. gada februāris, sekojot astrologu ieteikumiem, lielākajai daļai solās būt veiksmīgs mēnesis. Veiksmi un vēju muguras vēja jūsu finansiālajos centienos.

 

Kāds finansiāli būs 2024. gada februāra sākums?

1 februāris

Dilstošā Mēness Svaru ietekmē astrologi neiesaka veikt pirkumus un aizņemties naudu. Labāk izvairīties no svarīgu lietu kārtošanas darbā.


2-3 februāris
Dilstošs Mēness Skorpionā sola labvēlīgu periodu finanšu jomā. Mēness spēki atbalstīs finanšu plānu īstenošanu un pirkumus mājoklim.

4-6 februāris
Radošo profesiju pārstāvji var sagaidīt vismazāk ienākumu. Nav piemērots laiks jauniem uzņēmumiem un iepirkšanās tiešsaistē.

7.-8. februāris.
Novecojošais Mēness, kas atrodas Mežāži, nes veiksmi darbā ar naudu. Enerģiskas dienas, kas piemērotas svarīgiem pirkumiem un biznesa investīcijām.

9.-10. februāris.
Pēdējā aizejošā Mēness diena Ūdensvīrā nav labākais periods aktīvai darbībai. Svarīgi izvirzīt jaunus mērķus 10. Jaunā Mēness dienā.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Pievienot komentāru