“Esmu ilgtermiņā rīkojies kā kret**s un laulībā pārkāpis dotos solījumus” – ar negaidītu paziņojumu klajā nāk TV žurnālists Aivis Ceriņš

Foto – ekrānuzņēmums

Ar pavisam negaidītu paziņojumu klajā nācis raidījuma “Preses klubs” vadītājs Aivis Ceriņš. Vecgada vakarā viņš vietnē “Facebook” paziņoja ko tādu, ko neviens patiesi negaidīja.

“Jauns gads nereti nāk kā tīrs audekls – gribas uz tā vilkt tikai gaišas līnijas, tāpēc vēl vecajā es un Lelde vēlamies dalīties ar mums sāpīgu ziņu. Esam šķīruši laulību un turpmāk iesim katrs savu ceļu.

Lasi vēl: “Ļāvi man piedzimt vēlreiz!” – gada nogalē negaidīti jaunumi latviešu dziedātājas Samantas Tīnas privātajā dzīvē

Esmu ilgtermiņā rīkojies kā kret**s un laulībā pārkāpis dotos solījumus. Man pašam no sirds žēl, ka pazaudēju tik vienreizēju sievieti un savu bērnu mammu.

Mīlot savus bērnus, uzturēsim cieņpilnas un draudzīgas attiecības arī turpmāk. Lūdzu respektēt šo lēmumu un netraucēt šajā sarežģītajā dzīves posmā.
A.” – Ceriņš raksta socvietnē.

Žurnālisti Aivis Ceriņš un Lelde Lietaviete iepazinās abi strādājot žurnālistikā, un kopš tā laika bija pāris. Abi sabiedrībā tika saukti par izskatīgo sapņu pāri.

Foto – ekrānuzņēmums

2018.gadā abi mija laulības gredzenus skaistās, romantiskās kāzās ceriņu laikā. Pēc kāzām Lelde pieņēma vīra uzvārdu. Gadu pēc kāzām – 2019.gada 29.decembrī pasaulē nāca abu pirmdzimtais bērniņš – meita Adele. Bet vēl pēc diviem gadiem – 2021.gada augustā Lelde laida pasaulē abu otro bērnu – dēlu Franci.

Aivis un Lelde Ceriņi, piedaloties Youtube formāta raidījumā “OK! Nopietni?” stāstīja, ka abu mīlestība ilgst jau 11,5 gadus, un ceram, ka ilgs vēl ilgāk. Tāpat Lelde raidījumā minēja, ka Aivis esot ļoti sirdssilts cilvēks.

Pievienot komentāru