Esmu 48 gadus veca un man izdevās ļoti ātri tikt vaļā no liekā svara – tas viss, lietojot šos 3 iedarbīgos līdzekļus

Mēs piedāvāsim jums neskaitāmus labus iemeslus, kādēļ jums vajadzētu savā uzturā iekļaut ingveru. Ir ļoti daudz labu īpašību, ko ingvers spēj sniegt, lietojot to ikdienā uzturā.

Ingveram piemīt pretiekaisuma, antikoagulanta, antioksidantu un baktericīdas īpašības. Tāpat tas uzlabo gremošanas trakta darbību, jo tas stimulē fermentu izdalīšanos, kas veicina kuņģa iztukšošanu. Ingvers uzlabo asinsriti un, būdams kā pretiekaisuma līdzeklis, lieliski līdz pret vēnu varikozi un celulītu.

Tas ir ļoti labs līdzeklis visdažādāko problēmu atrisināšanā, piemēram, palīdzot pret sliktu dūšu, galvassāpēm, gripu, saaukstēšanos, caureju, sāpēm vēderā un reimatiskām saslimšanām, īpaši reimatoīdajam artrītam. Ingvers ļoti veiksmīgi spēj palīdzēt kontrolēt sāpes mugurā. Tāpat ingvers zināms kā lielisks palīgs cīņā ar muskuļu un muguras sāpēm. Ir veikti neskaitāmi pētījumi, kuros ziņots, ka ingvers spēj samazināt ar artrītu saistītas un hroniskas muskuļu sāpes. Tas būs lieliski piemērots organisma detoksikācijai.

Tas uzlabo vielmaiņu, kas palīdz daudz veiksmīgāk atbrīvoties no liekā svara. Ar ingvera palīdzību ir iespējams samazināt izsalkumu un apetīti. Mēs jums piedāvājam visspēcīgāko recepti, kas balstīta uz ingvera sakni.

Ingvera tēja ātrai liekā svara samazināšanai

Sastāvdaļas:

  • 1 tējkarote malta kanēļa
  • 1/2 citrona
  • 2 tējkarotes svaigi sasmalcināta ingvera
  • 750 ml tīra ūdens

Pagatavošana:

Lieciet ūdeni vārīties. Līdzko tas būs sācis vārīties, pievienojiet klāt kanēli un ingveru. Pārmaisiet un noslēdziet nost uguni. Uzlieciet katliņam vāciņu, ļaujiet masai 20 minūtes ievilkties. Sagrieziet citronu plānās šķēlītēs un pievienojiet tos klāt ingvera tējai. Ja vēlaties, varat pievienot klāt arī svaigas piparmētru lapas. Tāpat dzērienam droši klāt varat likt medu, taču nekādu citu saldinātāju izmantot gan nevajadzētu.

Šo dzērienu ieteicams lietot 20 dienas pa 250 ml divas reizes dienā (no rītiem un vakaros), vēlams vismaz 30 minūtes pirms ēšanas. Ieturiet pēcāk 7 dienu pauzi un atkal atkārtojiet 20 dienu kursu.

 Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru