Nomocītais kaķēns no visiem spēkiem centās izdzīvot. Palūkojiet, kā viņš izskatās pēc trīs mēnešiem!

Bija parasta diena un Pīters devās mājās pa ierasto ceļu. Viņš pat iedomāties nevarēja, ka pa ceļam liktenis viņam būs sagatavojis neparastu pārsteigumu.

Ieraugot uz ceļa kaut ko neparastu, viņš nolēma apstāties un palūkoties tuvāk. Mazais un netīrais saišķītis izrādījās nomocīts kaķēns…

Pīters nevarēja atstāt mazulīti drošai nāvei, tādēļ, īsti par neaidomādamies, ņēma viņu sev līdzi. Pa ceļam kaķēns mazliet sasila un beidzot aizmiga. Vīrietis nekavējoties aizveda kaķēnu pie veterinārā ārsta.

Atrastais kaķēns bija meitenīte. Pīters nosauca viņu par Hetiju. Veterinārais ārsts apgalvoja, ka kaķēns bija tik ļoti nomocīts un dehidratējies, ka atradās uz dzīvības un nāves sliekšņa. Bez pienācīgas kopšanas viņa nebūtu nodzīvojusi pat pāris stundas. Viņu vajadzēja sildīt, barot un mazgāt, bet Pīteru nebaidīja šādi pienākumi. Tagad, kad pagājuši jau trīs mēneši, ir grūti atpazīt šajā kaķenē to pašu mazo, nomocīto un netīro kamoliņu, kas gulēja uz ielas. Tagad visas nelaimes un bēdas kaķēnam palikušas aiz muguras, un viņa nebeidz pārsteigt savu mīļoto ģimeni.

Noskatieties video, lai redzētu brīnumainās pārvērtības.

Prieks, ka mazo kaķēnu nepameta vienu uz ielas. Pateicoties tādiem cilvēkiem kā Pīters, mūsu pasaule kļūst par labāku vietu.

Šķir nākošo lapu un noskaties video

Pievienot komentāru