Ekstrasense Džūlija Vanga nosauc laimīgos : 4 Zīmes, kurā Decembra beigas būs pavisam labvēlīgas

Džūlija Vanga ir nosaukusi laimīgās zīmes, kuras jau Decembra beigās kļūs pavisam laimīgas, jo laiks krietni iespaidos pozitīvo rīcību uz Jūsu dzīvi! Vai esat gatavi pārmaiņām?

Decembrī debesīs notiks patīkamas izmaiņas. Mēneša otrajā daļā Marss un Saturns liks lietām justies saspringtiem, kas var padarīt lietas nedaudz mulsinošas. Tāpēc pirms lēmumu pieņemšanas ir svarīgi rūpīgi padomāt, lai nekļūdītos paši savās domās.

Radoši cilvēki pasaules haosā jūtas viegli un dabiski. Taču tiem, kuri vienmēr vēlas uzvarēt pret citiem un vienmēr vēlas pierādīt savu viedokli.

Decembrī var būt grūti, un tas var sagādāt pamatīgas galvassāpes. Šomēnes ir svarīgi strādāt kopā kā komandai un saprasties ar kolēģiem, kā arī viņiem uzticēties.

Astroloģijas pētījumi apgalvo, ka zvaigznāji un planētas var ietekmēt cilvēku dzīvi, it īpaši viņu personības īpašības, attiecības un likteni. Astroloģija ir pārliecība, ka debesu ķermeņi var atspoguļot noteiktus raksturīgus ietekmes veidus uz cilvēka dzīvi, jo īpaši, ja runa ir par viņa dzimšanas horoskopu.

Katrai zīmei  ir piešķirts noteikts debesu ķermenis, kas ietekmē cilvēka dzimšanas horoskopu. Katrai planētai arī ir noteikta nozīme astroloģijā. Piemēram, Saule tiek uzskatīta par personības būtiskumu un dzīves enerģijas avotu, Mēness – emocionālo stāvokli, un Mērķis – dzīves mērķi un attiecības ar citiem.

Ir svarīgi atzīmēt, ka astroloģija nav zinātniska disciplīna un nav zinātniski pierādīta metode cilvēku dzīves prognozēšanai vai analizēšanai. Lielākā daļa zinātnieku uzskata astroloģiju par māņticību. Tomēr daudzi cilvēki joprojām tic tās ietekmei un uzskata to par noderīgu rīku personīgās attīstībās un sapratnes veidošanā. Galu galā, ticība astroloģijai ir personīga izvēle, un cilvēki to pieņem vai noraida atkarībā no savām pārliecībām un pieredzes.

Laiks aplūkot konkrētās zīmes, kuras tad ir tie laimīgie!

Lasi raksta turpinājumu nākamajā lapā

Leave a Comment