Efektīvākie veidi, kā iztīrīt virtuvi no veciem taukiem

Tikai nedaudziem cilvēkiem patīk uzkopšana, īpaši, ja runa ir par to, kā iztīrīt virtuvi no taukiem. Ja katru dienu nenotīra visas virsmas, tad ļoti drīz tauki uzkrājas ne tikai uz plīts un cepeškrāsns, bet arī uz virtuves mēbelēm, uz priekšauta un pat uz grīdas.

Pastāstīsim par labākajiem veidiem, kā iztīrīt virtuvi no veciem taukiem.

Soda un augu eļļa

Lai sasniegtu vēlamo rezultātu, jums būs nepieciešams ne tik daudz: augu eļļa un soda.

Sajauciet abas sastāvdaļas vienādās proporcijās. Uzklājiet putru uz netīrās virsmas. Pagaidiet 30 minūtes. Šajā laikā tauki sadalīsies gabaliņos. Paņemiet mīkstu sūkli, iemērciet to ūdenī, izspiediet un vienkārši noslaukiet taukus.

Uz jebkuras virsmas vienmēr ir ļoti netīras vietas, kuras ir grūti iztīrīt ar pirmo reizi. Tāpēc, ja ar pirmo mēģinājumu neizdodas notīrīt visu aplikumu, uzklājiet sagatavoto pastu uz atsevišķām vietām un atkārtojiet procedūru vēlreiz.

Šī līdzekļa priekšrocība ir tā daudzpusība. Tas notīra jebkuru virsmu. Un skapji ar koka fasādēm iegūst divtik daudz: augu eļļa iesūcas kokā, izveido aizsargplēvi un maskē virsmas nobrāzumus un skrāpējumus.

Citronskābe

Ir divi droši līdzekļi. Lai pagatavotu pirmo, citronskābe jāsajauc ar trauku mazgāšanas līdzekli, bet otro – ar sodu.

Litrā silta ūdens izšķīdina 1 ēdamkaroti citronskābes un 3-4 pilienus trauku mazgāšanas līdzekļa. Kad šķīdums ir gatavs, iemērciet tajā sūkli un noslaukiet visas netīrās vietas. Pagaidiet apmēram pusstundu un pēc tam noslaukiet visu ar tīrā siltā ūdenī samērcētu flaneli.

Ja nosēdumi nav ļoti lieli, nelielā bļodiņā varat sajaukt 2 ēdamkarotes sodas un 1 tējkaroti citronskābes. Pievienojiet pietiekami daudz ūdens, lai veidotos bieza putras konsistence. Paņemiet tīru sūkli un uzklājiet uz tā maisījumu. Noslaukiet ar to visus netīrumus un pēc tam noņemiet tos ar mitru drānu.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 69%

0%

Pēc šādiem līdzekļiem koksne izskatās gaiša un jaunāka. Šādus skrubjus izmantojiet reizi 3 nedēļās.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Pievienot komentāru