Dzimšanas mēneša ietekme uz tavu personību un likteni

Katrs cilvēks zina, ka viņa likteni lielā mērā nosaka viņa zodiaka zīme. Taču pieredzējuši astrologi apgalvo, ka papildus tam liela nozīme ir arī dzimšanas mēnesim.

Runa ir par to, ka divpadsmit mēneši ne vienmēr precīzi sakrīt ar divpadsmit zodiaka zvaigznājiem. Tāpēc, veidojot horoskopus, ir svarīgi ņemt vērā katra mēneša īpatnības.

Janvāris – īsti cīnītāji

Gada pirmajā mēnesī dzimušajiem cilvēkiem ir spēcīgs raksturs un nelokāma griba. Pat ja šķiet, ka tas ir viegls un gaisīgs raksturs, neļaujieties maldināties – viņu priekšā neatturēsies nekādas grūtības.

Janvārī dzimušie cienīgi iztur neticamākos pārbaudījumus, lepni paceltu galvu. Pēc dabas viņi ir līderi un instinktīvi meklē partneri, ar kuru sacensties. Apņēmīgi, pašpārliecināti un atsaucīgi, janvārī dzimušie cilvēki bieži cieš sava spēka dēļ – viņiem ir grūti atrast vienaudžus, kas ievēro tādus pašus principus.

Februāris – nepastāvīgu personību mēnesis

Šajā mēnesī dzimušie cilvēki šķiet burvīgi romantiķi, taču aiz maskas dažkārt slēpjas savtīgi indivīdi, kuriem ir daudz ideju, bet maz realizētu projektu. Viņi var būt gan izsmalcināti snobi, gan dziļi intelektuāļi, kas vēlas nest labumu pasaulei. Tajā pašā laikā viņiem ir nosliece uz garastāvokļa svārstībām un neparedzamību, kas ietekmē viņu karjeru un personīgo dzīvi.

Lasi vēl: Veic testu un uzzini, kurš partneris ir ideāli piemērots tieši tev

Marts – cilvēki ir jūtīgi romantiķi

Viņi ir laipni, pieklājīgi un atsaucīgi, taču grūti panes kritiku un var ilgi ciest no aizvainojumiem. Šīs ir jūtīgas un dažkārt neizlēmīgas personības, veiksmīgas, ja vien spēj tikt galā ar saviem nerviem. Ja viņi ļaujas emociju ietekmei, viņi var iekrist ilgstošā depresijā. Tomēr svarīgos brīžos viņi ir vēl nelokāmāki nekā janvārī vai aprīlī dzimušie.

Aprīlis – cilvēki ir bezbailīgi karjeristi

Viņi ir īsti materiālisti un drosmīgas personības. Šķiet, ka viņi nebaidās no nekā! Aprīlī dzimušie ir apņēmīgi, pārliecināti un dzimuši līderi. Reizēm viņi ir tik ļoti aizrāvušies ar idejām un plāniem, ka aizmirst par taktu un delikātumu.

Aprīlī dzimušās sievietes spēj savaldīt jebkuru vīrieti. Savukārt vīrieši var sasniegt neticamus karjeras augstumus, sagraujot visu savā ceļā. Mīlestībā viņi ir kaislīgi un maigi, cenšoties panākt garīgo līdzsvaru.

Maijs – cilvēki ir uzticami, bet spītīgi

Izturīgi un nelokāmi, maijā dzimušie ar grūtībām padodas, jo viņi augstu vērtē varu un kontroli. Tomēr ar viņiem var vienoties, sniedzot dzelžainus argumentus un loģiku. Viņu noskaņojums var svārstīties, taču kopumā viņi ir stabili – uzticami un principiāli cilvēki. Mīlestībā viņi parasti ir kaislīgi, un karjerā viņi sasniedz iespaidīgus rezultātus. Maija cilvēkus ir gandrīz neiespējami apsteigt.

Jūnijs – personībām piemīt izcila harizma un talants

Viņi ir piesātināti ar informāciju, idejām, tenkām un garastāvokļa maiņām. Lai gan jūnija jubilāri var būt ļoti iespaidīgi, viņi cenšas to slēpt zem kompleksu aizsega. Viņi ir izcilas personības, izcili runātāji un harizmātiski līderi, taču viņiem ir arī nosliece uz daudzām nepilnībām. Ja viņi ar stingru gribu spēs pārvarēt savas vājības, viņu nākotne solās būt ļoti veiksmīga.

Kas gaida jūlijā dzimušos? Turpinājumu lasi nākamajā lapā!

Leave a Comment