Diētiska kāpostu zupa! Ne tikai veselīga, bet arī ļoti garšīga

Es sākotnēji par šo zupu uzzināju kā par septiņdienu diētu. Ar manām hormonālajām problēmām un veselības problēmām ātrās diētas man nav piemērotas, un es neticu, ka „brīnumdiētas” ir veselīga dzīvesveida daļa.

Tāpēc es nepieturējos šai diētai, un man viņas vairāk nav, bet es esmu pārliecināta, ka to viegli var atrast, ja jūs to sagribēsiet. Vislabākais šajā diētā – zupa, tā ir garšīga, pilna ar veselīgām šķiedrvielām, dārzeņiem un garšvielām, glabājas vairākas dienas ledusskapī, un pat maniem bērniem tā patīk!

Sastāvdaļas:

1/2 galviņas sagriezta kāposta.
1 glāze dzeltenā vai baltā sīpola, sagriezta kubiņos.
1 zaļais pipars, sagriezts kubiņos.
1 glāze selerijas, sagriezta.
1 glāze rīvētu burkānu.
1 liels (var būt konservēts) tomāts.
Malti melnie pipari pēc garšas.
Ķiploks pēc garšas.
Citas garšvielas pēc vēlmes, es izmantoju nedaudz bazilika, sarkanos piparus… Katru reizi man citas garšvielas, tāpēc šis punkts man reti atkārtojas.
1-2 glāzes karsta ūdens.

Kad jūs ievietojat dārzeņus kastrolī, viņi aizņem diezgan daudz vietas.

Triks, kuru es uzzināju no savas māsas: pievienot dārzeņus verdošajā ūdenī uzreiz kā jūs tos sagriežat.

Sākt ar kāpostu un uzreiz arī ieliet karstu ūdeni, lai tas sāk vārīties. Pēc tam, kad pievienoti visi dārzeņi buljonu uzkarsējiet uz vidējas uguns līdz vārīšanās temperatūrai, samaziniet uguni, uzlieciet vāku un sautējiet tik ilgi, kamēr dārzeņi nekļūs tik maigi, kā jums patīk. Visa jūsu māja smaržos vienkārši apbrīnojami.

Man patīk izmantot šo zupu kā vakariņas, tajā nav olbaltuma, bet tajā daudz šķiedrvielu, kuras piesātinās jūs un jūs nevarēsiet apēst neko lieku!

avots: bigl1fe.ru

COMMENTS

Pievienot komentāru