Dažiem zīmju pārstāvjiem jābūt īpaši piesardzīgiem – dienas horoskops 2023. gada 5. janvārim

Ceturtdiena, 2023. gada 5. janvāris, solās būt grūta diena, kad nebūs jānoslogo sevi ar daudziem uzdevumiem vienlaikus.

Labāk iesaisties mācībās un garīgajā darbībā, iesaka astrologi. Kas šajā dienā sagaida katru zodiaka zīmi, noskaidroja Abiem.info žurnālisti.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Aunam šī ir neveiksmīga diena. Tu neko nevarēsi izdarīt. Pārplānojiet savu laiku praktiskāk un rūpīgāk. Pirmkārt, nosakiet prioritātes un koncentrējieties uz vissvarīgākajiem uzdevumiem.

 

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Vērsim diena būs saspringta. Neej uz nekādām provokācijām un nepiedalies piedzīvojumos. Centieties izlīdzināt visus asus stūrus un attālināties no konfliktiem.

 

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Dvīņiem šajā dienā labāk neuzņemties pārāk daudz pienākumu. Labāk ir pavadīt laiku mierīgi un bez sasprindzinājuma.

 

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vēži var un vajag nodarboties ar sportu, fiziskām aktivitātēm. Šī ir ideāla diena, lai apmeklētu sporta zāli vai fitnesa centru. Sāciet iegūt formu pēc Jaungada brīvdienām.

Lasi arī: Taupi naudu: kurām zodiaka zīmēm 2023. gada janvārī jābūt uzmanīgām ar finansēm

 

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Ļvovai šī diena sagatavo daudzas interesantas tikšanās. Jums būs iespēja ievērojami paplašināt savu draugu loku. Tomēr jums ir jāatveras cilvēkiem un viegli jāveido kontakti.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Jaunavas šajā dienā riskē izvēlēties sev nepareizu ceļu. Lai nemaldītos ar kustības virzienu, pārskati savus plānus un sakārto prioritātes.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Ja iespējams, Svariem šī diena jāpavada kopā ar ģimeni un draugiem. Pēdējā laikā viņiem trūkst jūsu uzmanības un aprūpes. Īpaši sirsnīgi sazināties ar vecākiem un bērniem.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpioniem diena būs aktīva, notikumiem bagāta un interesanta. Jums vajadzētu izkāpt no savas komforta zonas un darīt to, par ko jau sen esat sapņojis. Jums tas būs ne tikai interesanti, bet arī izdevīgi.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Šajā dienā tiks satricināta Strēlnieka finansiālā stabilitāte. Tomēr tagad jums ir visas iespējas atrast papildu ienākumu avotus un nopelnīt labu naudu.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mežāzis šajā dienā labāk neuzņemties vairākas lietas vienlaikus. Dariet visu pa vienam un prioritārā secībā. Turklāt astrologs iesaka nenovirzīt uzmanību no niekiem tukšai un bezjēdzīgai komunikācijai.

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Ūdensvīriem viss iesāktais darbs jānoved līdz loģiskam noslēgumam. Jums patiks komunikācija ar ietekmīgiem un interesantiem cilvēkiem. Uzsūkt jaunu informāciju kā sūklis. Viņa tev noderēs.

Lasi arī: Taupi naudu: kurām zodiaka zīmēm 2023. gada janvārī jābūt uzmanīgām ar finansēm

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Šī diena nav piemērota riskantu un nepārdomātu lēmumu pieņemšanai. Tāpat aizdzen slikto garastāvokli un negatīvās emocijas. Dariet kaut ko pozitīvu un noderīgu.

Leave a Comment