Dari labu! Horoskops 2022. gada 15. decembrim visām zodiaka zīmēm

Bieži vien labdarība ir ne tikai laipna, bet arī ienesīga. Ceturtdiena, 2022. gada 15. decembris, ir tieši tāda diena, kad ir spēkā bumeranga likums.

Esiet piesardzīgs attiecībās ar apkārtējiem, nepakļaujieties provokācijām un neatbildiet uz dusmām ar dusmām. Izvairies no konfliktiem un necenties atjaunot taisnīgumu – vari palikt ekstrēms. Abiem.info žurnālisti kopā ar astrologiem sastādījuši astroloģisko prognozi šodienai visām zodiaka zīmēm.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)
Aunam ir jāpamana jebkura, pat vismazākā iespēja palīdzēt citiem cilvēkiem. Uzklausi palīdzības lūgumus, sper soli uz priekšu un tu pats būsi priecīgs, ka kādam būsi noderīgs. Visums jums pateiksies par jūsu laipnību.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)
Vērsim var būt dusmu uzliesmojumi. Centieties kontrolēt savas emocijas un vārdus, lai nesabojātu attiecības ar citiem. Esiet īpaši laipns attiecībās ar ģimeni un draugiem.

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)
Dvīņi šodien var izjust neticamu spēka pieplūdumu un tajā pašā laikā visvarenību un pat visatļautību. Nenovietojiet sevi augstāk par visiem citiem un neveiciet darbības, kuras jūs galu galā nožēlosit.

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)
Vēžiem nevajadzētu sevi pārāk žēlot un smagi sērot. Labāk ir tērēt laiku un enerģiju, palīdzot citiem, kuriem patiešām ir sliktāk nekā jums.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)
Lauvām šodien jātur noslēpumā savi sasniegumi un plāni. Nedalieties idejās ar apkārtējiem. Galu galā ne tikai jūsu noslēpums tiks sagrabināts, bet arī neļaus jums īstenot savu plānu.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)
Jaunavām šodien vajadzētu darīt labu tieši tāpat, negaidot labumu vai atbildi. Citādi Visums tavus labos darbus priekš tevis “neskaitīs”. Tas var būt gadījums, kad labdarība būs pretrunā ar labu.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)
Svariem šodien būs rūpīgi jāpiestrādā pie kļūdām gan profesionālajā, gan personīgajā jomā. Jums vajadzētu izmantot visas labās iespējas, lai ieviestu izmaiņas savā dzīvē un virzītu savus centienus pareizajā virzienā.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)
Skorpioniem šajā dienā būs visas iespējas un apstākļi, lai atjaunotu attiecības ar cilvēkiem, ar kuriem jūs jau sen esat strīdējies. Speriet soli uz priekšu, un jūs pats būsiet pārsteigts, cik viegli cilvēkiem ir jums tuvoties un pat atzīt savas kļūdas un lūgt piedošanu, kā arī piedot apvainojumus.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)
Strēlniekam šajā laikā paškritika ir kontrindicēta. Tas var izraisīt pašcieņas kritumu, kā arī regulāras kļūdas un vilšanos. Tāpēc uzturiet sevi labā formā un ticiet saviem spēkiem un spējām.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)
Mežāži šodien būs praktiskāki nekā jebkad agrāk. Jūs skaidri saprotat savus materiālos mērķus, zināt, kā tos sasniegt. Tomēr šajā laikā jums ir nedaudz jāatkāpjas no zemes un steidzamiem jautājumiem un jāpārslēdzas uz garīgo attīstību.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)
Ūdensvīriem vajadzētu sākt harmonizēt attiecības ar ģimeni un draugiem. Šajā jautājumā jums palīdzēs dāvanas un suvenīri. Paņemiet dažus, kaut arī lētus, suvenīrus – tie iepriecinās jūsu ģimeni un radīs lielisku noskaņojumu.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)
Zivīm jābūt gatavām radu un draugu aizkaitināmībai. Neatbildi ar to pašu, centies nogludināt visus asos stūrus. Paslēpiet savu lepnumu un taisnību šajā laikā. Jo pasaule ir tā vērta.

Pievienot komentāru