Darba diena jāvelta kļūdu labošanai: horoskops 2022. gada 16. decembra horoskops visām zodiaka zīmēm

2022. gada 16. decembra diena atgriezīsies pagātnē un liks pabeigt visas jau sen iesāktās lietas, piestrādāt pie kļūdām gan personīgajā dzīvē, gan profesionālajā jomā.

Ja jums šodien neizdosies to izdarīt, Visums atgriezīs jūs šajās situācijās atkal un atkal, līdz jūs tās “aizvērsit”. Abiem.info žurnālisti sastādījuši šīs dienas horoskopu visām zodiaka zīmēm.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)
Aunam šodien būs deja vu sajūta. Dažas situācijas atkārtosies, un šajā laikā jūs atradīsiet risinājumu problēmām, kas iepriekš tika uzskatītas par strupceļiem. Galvenais ir izdarīt pareizās izvēles un ar šīm zināšanām un pieredzi doties tālāk.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)
Vērsim šī nav īstā diena nopietnu lēmumu pieņemšanai. Jūs nespēsiet būt objektīvs un pareizi novērtēt situāciju. Iespējams, tagad jūs kaut kā ļoti maldāties.

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)
Dvīņiem nav atļauts uzņemties svarīgus projektus, lai gan jums ir visas zināšanas, kā to izdarīt. Šī ir slikta diena uzņēmumiem – tie nedos nekādus rezultātus. Tāpēc visas savas jaunās idejas un darbus pārnes uz citām dienām.

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)
Vēžiem būs jāatgriežas pie vecajiem projektiem, kurus jūs kādreiz pametāt. Ja dosi šai lietai vēl vienu iespēju, šoreiz tas nesīs lieliskus rezultātus.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)
Lauvas šodien varēs gūt profesionālos panākumus. Personīgajā dzīvē valda klusums un gludums. Jums ir visas iespējas būt produktīvam. Galvenais ir pareizi noteikt prioritātes un sākt ar galveno.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)
Jaunavām jāaizmirst par seniem aizvainojumiem un strīdiem ar ģimeni un draugiem. Pretējā gadījumā viens neuzmanīgs vārds var saasināt pārpratumu un naidīguma problēmu. Mēģiniet iet uz kompromisu un klusēt “karstākajā” brīdī. Tas palīdzēs saglabāt nesen valdošo nestabilo harmoniju.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)
Svariem pat nevajadzētu mēģināt kādam kaut ko pierādīt. Galvenais, lai jūs zināt, kā to izdarīt pareizi un kā lietas patiesībā ir. Visam pārējam nav nozīmes. Ļaujiet citiem cilvēkiem domāt, kā viņi vēlas un kā viņi jūtas ērti.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)
Skorpioni var droši paļauties uz nelieliem naudas čekiem. Tas jūs ļoti iepriecinās un sniegs iedvesmu jauniem sasniegumiem. Padomājiet par to, kā par šo naudu nopirkt dāvanas radiem un draugiem Jaunajā gadā.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)
Strēlniekam nevajadzētu pat klausīties jums adresētos aizskarošos vārdos, ko šodien teiks jūsu kolēģi un konkurenti. Šādu dusmu iemesls būs viņu skaudība. Jūsu vispareizākā taktika ir ignorēt un ignorēt šo jūsu virzienā vērsto negatīvo enerģiju.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)
Mežāžiem vajadzētu sagatavoties darbam, strādāt un vēlreiz strādāt. Nozīmīgām pūlēm ir vajadzīgi jauni projekti. Neskatoties uz to, jums izdosies, un vakarā jūs varat lepoties ar sevi.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)
Ūdensvīriem mūsdienās jāatrod “zelta vidusceļš” starp risku un piesardzību. Neejiet tālu, neiesaistieties azartspēļu projektos, nespēlējiet spēles. Ja vēlaties izmantot iespēju un izmēģināt savu veiksmi, kā pēdējo līdzekli iegādājieties loterijas biļeti.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)
Zivis šodien būs vīlušās mīļotā uzvedībā. Jūsu uzticībai un pacietībai pienāks gals. Nemēģiniet kādu mainīt vai pāraudzināt. Vienkārši atlaidiet cilvēku, ar kuru attiecības ir novecojušas.

Leave a Comment