Borisa Moisejeva brālis cenšas pierādīt, ka dziedātājs tika nogalināts

Kamēr 2022. gada septembra beigās mirušā satriecošā krievu dziedātāja Borisa Moisejeva fani nespēj noticēt, ka viņu elka vairs nav, mirušā mūziķa brālis ir pārliecināts, ka viņa radinieks tika nogalināts.

Dziedātājas brālis Markss Tolkačs gatavojas tiesā pierādīt Borisa Moisejeva slepkavību.

Kāpēc Borisa Moisejeva brālis ir pārliecināts, ka dziedātājs tika nogalināts

Markss Tolkačs apsūdz mūziķa režisoru Sergeju Goroku pieņēmumos par viņa paša 68 gadus vecā brāļa Borisa Moisejeva slepkavību. Tagad populārā dziedātāja radinieks Krievijā dzīvo kopā ar ģimeni Kanādā. Un nesen kļuva zināms, ka viņš iesūdzēja tiesā Sergeju Goroku, kurš pēdējos gados palīdzēja Borisam Moisejevam.

Pēc Marksa Tolkača teiktā, galvenais slepkavības iemesls ir mantojums, kas pēc Moisejeva nāves nonāca  Sergeja Goroka rokās.

Pēc tam, kad tīklā parādījās informācija par prāvu, žurnālisti steidza sazināties ar mirušā Borisa Moisejeva brāli, lai noskaidrotu detaļas. Tomēr Markss Tolkačs sacīja, ka ir pāragri runāt par tiesas procesu, jo viņš tur vēl nebija pieteicies. Taču tuvākajā laikā mūziķa brālis grasās vērsties pēc palīdzības pie jurista. Šobrīd Tolkačs vāc visus lietas izskatīšanai nepieciešamos dokumentus.

Krievu mūziķa brālis sacīja, ka diez vai tas viss tiks izdarīts ātri, jo viņš jau ir vecs, un kārtot dokumentus būs jādodas uz Ārlietu ministriju Otavā. Tomēr, lai cik grūti tas būtu, Markss Tolkačs grasās iet līdz galam, lai pierādītu, ka viņa brālis Boriss Moisejevs tika nogalināts.

 

Kā Moisejeva brālis plāno tērēt mantojumu, ja viņš pierādīs, ka mūziķis ir nogalināts

Nelaiķa Borisa Moisejeva brālis žurnālistiem sacīja, ka viņš bieži sapņo par dziedātāju. Tāpēc viņš negrasās tik viegli padoties. Uz mediju pārstāvja jautājumu par to, vai Moisejevs apstiprinātu šādu Marksa Tolkača lēmumu, viņš atbildēja pozitivī.

Runājot par mantojumu, populārā krievu dziedātāja brālim un māsai tas nav galvenais mērķis. Turklāt viņš pat nezina, ko Boriss Moisejevs atstāja. Viņš stāstīja, ka visu mūžu brālim vēlējis veselību, tāpēc mantojums viņu nekad nav interesējis.

Taču, ja gadās, ka Markss Tolkačs pierādīs savu lietu tiesā un uzvarēs, tad ar no mirušā brāļa saņemto mantojumu viņš nopirks dāvanas draugiem par palīdzību slepkavības pierādīšanā. Pārējos līdzekļus viņš tērēs labdarībai.

Pievienot komentāru