“Dabīgi, neviens neko man nesamaksāja… ” – leģendārais komponists Raimonds Pauls savā jubilejā atklāj līdz šim nezināmus faktus par savu dzīvi

Foto – ekrānuzņēmums no “Youtube”

“Vienīgā reize, kad es viņam iekritu acīs, bija Kinostudijā, kad es gāju pa koridoru un viņš man teica – nāc, es filmēju filmu “Teātris”. Pateicoties viņam es iekļuvu tajā filmā, lai gan tur dažas sekundes… Par ko man, dabīgi, neviens neko man nesamaksāja. Bet es tur esmu. Es toreiz sasaucu visus savus radus skatīties,” – sev raksturīgajā humorā stāsta komponists.

Lasi arī: TV personība Ieva Adamss: “Katras 7 no 10 sievietēm, tiklīdz viņām būtu neierobežots naudas avots, bez domām izšķirtos”

Lasi arī: Kā saglabāt siltumu mājās: japāņu pieredze, kuri dzīvo bez apkures

Pauls teic, ka Jānim Streičam ir talants “no dzīves paķert epizodes. Jautāts, ko viņš novēlētu Streičam jubilejā, komponists saka: “Ko es citu varu vēlēt – tās standarta frāzes, nu veselību. Lai apkārt radi vai cilvēki, kas tevi atbalsta. Šajā momentā tas ir ļoti svarīgi, lai tuvumā ir kādi cilvēki. Jo tie gadi iet uz priekšu…”.

Foto – ekrānuzņēmums

Šodien, 12.janvārī, vēlam komponistam Raimondam Paulam dzimšanas dienā standarta frāzes – veselību un blakus cilvēkus, kas viņu atbalsta! Daudz laimes, Raimond Paul!

Vairāk skaties šajā video.

Leave a Comment