Trīs pašas slinkākās zodiaka zīmēs

Slotiņa un birste var būt nosegtas ar putekļiem, stāvot stūrī, un dāvanā saņemtie katli vai pannas mēnešiem ilgi guļ skapī, gaidot savu stundu. Un tas viss tāpēc, ka mūsdienu saimniecēm, kas dzimušas zem noteiktām zodiaka zīmēm, ir daudz citu interesantu lietu.

Viņas nav gatavas stundām ilgi tērēt laiku plīts tīrīšanai vai grīdu slaucīšanai, labprāt šos godājamos pienākumus pārliek uz citu mājas iemītnieku vai sadzīves tehnikas pleciem.

Bronza – Auns

Runājot par teoriju, Auni šajā ziņā ir nepārspējami, viņi detalizēti pastāstīs, kā uzkopt un kādi ir visgaršīgākās zupas vārīšanas noteikumi. Taču maz ticams, ka jums izdosies izmēģināt šo reklamēto zupu, jo, lai to visu darītu, Auni ir vienkārši slinki.

Viņi drīzāk izvēlēsies līdera lomu, pārliekot visus mājsaimniecības pienākumus uz citiem ģimenes locekļiem. viņiem jau tā nav laika, pārāk daudz darāmā, un viņi nav gatavi tērēt savas dārgās stundas mājas darbiem.

Sudrabs – Ūdensvīrs

Tiem, kas sapņo par mājsaimnieci, kura ir gatava gatavot dažādus ēdienus, sakārtot, mazgāt un risināt sadzīves problēmas, nevajadzētu precēties ar Ūdensvīru.

Maz ticams, ka viņa kļūs par ideālu saimnieci, vieglāk būs nolīgt kādu no malas, kurš piekritīs par samaksu veikt mājas un saimniecības darbus.

Tomēr Ūdensvīri mīl komfortu, ir gatavi tērēt savu laiku, lai radītu mājīgumu. Un viņi diez vai ļaus savam dzīvesbiedram parādīties sabiedrībā nesakoptā veidolā, piemēram, doties uz darbu izsalkušam.

Dažkārt šīs zīmes pārstāvjiem ir vieglāk pasūtīt ēdienu un izmantot uzkopšanas uzņēmuma palīdzību, nekā pašiem veikt mājas darbus.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapa!

Leave a Comment