5 triki, kā atbrīvoties no nepatīkamas apavu smakas

Jūs sākāt pamanīt, ka apavi slikti smaržo, piepildot mājas gaiteni un koridoru ar nepatīkamu smaku?

Lai reizi par visām reizēm atbrīvotu apavus no sliktas smakas, ir jācīnās ne tikai ar sekām, bet arī ar cēloni, kas izraisījis tās rašanos.

Dažkārt visa problēma ir tā, ka apavu vai zābaku iekšpuse ar lielu intensitāti uzsūc sviedrus un tos aiztur. Taču neuztraucieties, par laimi, ir daži pavisam vienkārši paņēmieni, kas var palīdzēt jums atbrīvoties no slikta aromāta.

Cepamā soda

Šis ir absolūti abpusēji izdevīgs risinājums. Papildus tīrīšanas īpašībām šis dabīgais ķīmiskais elements ir arī lielisks absorbents. Cepamā soda absorbē smakas un pat mitrumu, tāpēc tā būs jūsu uzticams sabiedrotais, lai atbrīvotu apavus no sliktas smakas.

Kā to lietot? Ļoti vienkārši, jums tikai jāpievieno viena ēdamkarote cepamās sodas katram apavam (tieši uz zolītēm) un jāatstāj to iedarboties uz nakti. Jūs redzēsiet, ka no rīta no sliktā aromāta nebūs ne miņas un jūsu apavi būs pavisam citādāki.

Lasi vēl: Ko darīt, ja aukstajās ziemas dienās augs uz palodzes apsalis? To vēl var glābt!

Talka pulveris

Talka darbojas tāpat kā soda. Tas absorbē mitrumu un tādējādi uzsūc un apslāpē nepatīkamās smakas. Šeit tā priekšrocības varat izmantot dažādos veidos: jūs varat, tāpat kā cepamās sodas gadījumā, iebērt katrā apavā nelielu talka pulvera daudzumu, atstāt to uz nakti un no rīta izkratīt vai arī izmantot otro variantu.

Lai novērstu svīšanu, jūs varat pārkaisīt kājas ar talku. Abas metodes ir ļoti efektīvas, ņemiet vērā.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment