Cīnāmies ar nokarenu vēderu un sāniem: 5 iedarbīgi vingrinājumi plakanam vēderam

Ritenis


Apgulieties uz muguras, salieciet rokas aiz galvas. Piepaceliet lāpstiņas no grīdas. Stiepieties ar labo elkoni pie kreisā ceļa. Turklāt labo kāju turiet taisnu un nenolaidiet uz zemes. Pēc tam izpildiet analoģisku kustību uz otru pusi. Vingrojumu atkārtojiet 20 reizes.

Šķēres


Apgulieties uz muguras, vidukli piespiediet pie grīdas. Pēc tam salieciet rokas aiz galvas un piepaceliet plecus. Sastingstiet šajā stāvoklī un paceliet taisnas kājas. Izpletiet kājas un pēc tam sakrustojiet tās. Šo kustību atkārtojiet 10 reizes.

Sānu grozīšana


Apsēdieties, pārlieciet ķermeņa svaru uz labo sānu. Korpusu atlieciet atpakaļ, kājas paceliet no grīdas. Pēc tam salieciet tos ceļgalos, un vienlaicīgi stiepieties pie ceļiem ar visu korpusu. Izpildiet 10 vingrojumus uz katru pusi.

Lai vēders būtu plakans, noteikti ir jāstrādā pie muguras. Veiciet pamīšus vingrojumus vēdera presei un vingrojumus mugura, un jūs iegūsiet fantastiskus rezultātus!

Ar nepacietību gaidīsim jūsu komentārus! Ja jums raksts ir iepaticies, tad saglabājiet to sev un padalieties ar draugiem!

avots

Pievienot komentāru