Cilvēki ar šādu raksturu var nekad nesaņemt paaugstinājumu darbā

Reizēm cilvēki sūdzas, ka viņi darbā strādā ilgas stundas un nesaņem paaugstinājumu. Tas var notikt noteiktu rakstura iezīmju dēļ.

Kāda iezīme kaitē darbam

Eksperti ir atklājuši, ka cilvēki, ar kuriem ir “patīkami strādāt”, nekad nesaņem paaugstinājumu. Tas ir tāpēc, ka vadītāji nekad neļaus pa karjeras kāpnēm pakāpties darbiniekam, kurš ir gan labs savā darbā, gan prot saglabāt smaidu, veicot uzdevumus. Jo viņi zina, ka var turpināt jūs nenovērtēt, un jūs joprojām smaidīsiet.

Karjeras stratēģe Anna Gehnera teica, ka, pirms sakāt “jā” uzdevumiem, pasākumiem un pat sarunām darbā, apstājieties un veltiet dažas minūtes, pirms atbildat. Ja uzdevums nepalīdz jums kļūt pamanāmākam, pieklājīgi atsakiet.

Jums ir jāmeklē iespējas ne tikai veikt savu darbu, bet arī radīt pievienoto vērtību, ierosinot jaunus veidus, kas ļaus ietaupīt vai atnest uzņēmumam naudu.

Īpašība, kas jums patiešām nepieciešama paaugstināšanai amatā

Neatlaidība ir galvenā personības īpašība, kas saistīta ar paaugstināšanu amatā. Tā parāda, cik pārliecināts par sevi cilvēks ir. Tā nenozīmē agresivitāti vai iebiedēšanu, bet parāda, kā jūs ticat savām spējām un idejām un uzstājat uz savu.

Patīkami cilvēki var būt efektīvi vadītāji, ja viņi spēj izrādīt cieņu un rūpes par saviem cilvēkiem.

Kas notiek ar darbiniekiem, kuri nespēj sekot līdzi

Darbiniekiem, kuri nespēj sekot līdzi iesāktajam projektam un aiziet no tā pusceļā, darba devēji bieži vien piedod. Šādi darbinieki neprot labi plānot, viņiem nepārtraukti traucē nepārvaramas varas apstākļi pabeigt uzdevumu.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

Negatīvs aspekts ir tas, ka par termiņa neievērošanu un nespēju izpildīt konkrētu uzdevumu priekšnieks bieži vien var uzzināt tā rašanās dienā vai dažas dienas vēlāk – ja viņš to jautā. Ja tas notiek vairākas reizes, parasti tiek veikti drastiski pasākumi.

 

Leave a Comment