Pagātne jau klauvē pie durvīm: šīs Zodiaka zīmes satiksies ar mīļotājiem vēl pirms pavasara beigām

Tās var būt gan mīlas attiecības, gan saikne ar kādu no tuviem draugiem.

Prognoze maija otrajai pusei atklās, kurš no zodiaka zvaigznāja pārstāvjiem atjaunos attiecības ar cilvēkiem no pagātnes.

Vēzis

Tavs pirmais solis, lai salabotu izjukušās attiecības, ir atzīt, ka esi bijis ievainots. Cenšoties vienmēr iet pa savu ceļu, tu visu, ko esi domājis un jutis, esi paturējis sevī. Un tas radīja papildu kaitējumu. Iespējams, tu esi domājis, ka tādā veidā izvairies no drāmas, un centies saglabāt ārēju mieru, taču galu galā tu radīji iekšēju haosu.

Neatkarīgi no tā, kas iznāk, mēģinot panākt mieru, jums ir jāsaprot, ka jūsu pašu labklājība ir prioritāte. Esiet uzticīgi sev un par prioritāti izvirziet savas izjūtas. Tas ļaus jums pieiet sarunām no emocionāli nobriedušas pozīcijas. Un jūsu partneris sapratīs, ka jums rūp, un ierosinās, kā uzlabot attiecības.

Skorpions

Tu izdarīsi neiedomājamo un dāvāsi kādam, kas tev rūp, otru iespēju. Parasti ar tevi atpakaļceļa nav, un, ja tu ar kādu pārtrauc attiecības – tas ir uz visiem laikiem, taču šajā gadījumā ir citādi. Jūs esat sapratis, ka mēs visi esam cilvēki un visi pieļaujam kļūdas. Atbrīvoties no liekulīgiem dubultstandartiem ir vienīgais veids, kā saglabāt ilgtermiņa attiecības.

Tas, ka cilvēki mūs dažkārt pieviļ, nenozīmē, ka viņi nekad nevar laboties. Katru reizi, kad izrādāt empātiju un piedošanu, ir lielāka iespēja, ka kāds darīs to pašu attiecībā pret jums.

Lasi vēl: Nekādas ķīmijas. Kā dārzā izaudzēt garšīgus un sulīgus salātus

Ūdensvīrs

Tev nāksies meklēt profesionālu starpnieku, lai palīdzētu salabot izjukušās attiecības. Nav kauns meklēt atbalstu, ja tas var sniegt patiesu dziedināšanu abām pusēm. Tas varētu būt psihologs, konsultants vai tuvs draugs.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

Dažreiz konflikti, ar kuriem saskaramies, ir lielāki, nekā mēs vieni paši varam pārvarēt. Dažkārt mēs nespējam salikt kopā visus gabaliņus. Ar palīdzību abi partneri mācīsies un augs, iegūs pieredzi un spēs saprast, cik ļoti otra puse ir apņēmības pilna rast izlīgumu. Dažreiz mēs visi vienkārši vēlamies sajust, ka esam tā vērti, lai par mums cīnītos.

 

Leave a Comment