Aunam neērtas situācijas, bet Strēlniekam iespējamas pārmaiņas dzīvē; Dienas horoskops 11. decembrim visām zodiaka zīmēm

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavām šī diena sola vieglāku problēmu risināšanu. Ieteicams nevirzīt savas idejas publiskai apspriešanai, bet gan pašam pieņemt lēmumus, nepadarot savas lietas par sabiedrības uzmanības objektu.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svariem šodien smaida veiksme dažādās sfērās. Tomēr tev vajadzētu izvairīties no savu kļūdu izpaušanas, jo var gadīties, ka kāds skaudīgs cilvēks ir gatavs izmantot šo informāciju tavā labā.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)
Skorpioniem šodien būs jātiek galā ar saviem trūkumiem un kārdinājumiem. Ieteicams stiprināt savu raksturu un izvairīties no tā, ka darīsi lietas, par kurām varētu nožēlot.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Strēlniekiem ir labvēlīgs brīdis pārmaiņām dzīvē. Šodiena tam ir lielisks sākums. Neļaujies ietekmēt tiem, kas varētu mēģināt tevi apturēt.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)
Mežāži var sagaidīt lielisku dienu, pat ja kāds mēģina ar viņiem manipulēt. Paši sapratuši, ka piedāvātās idejas vai tenkas nav noderīgas, viņi izdarīs pareizos secinājumus.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīriem šī diena solās būt laba. Viņi ir novērtēti un, parādot savas labākās īpašības, šodien var patīkami pārsteigt apkārtējos.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Arī Zivīm ir laba diena. Kāds cilvēks atkal parādīsies viņu dzīvē, un var rasties vēlme atjaunot pagātni. Tomēr no tā vajadzētu atturēties, jo atgriešanās atpakaļ varētu būt kļūda. Pirms censties atjaunot kaut ko no pagātnes, ir vērts rūpīgi apsvērt, vai tas nekaitē pašreizējai laimei. Vakars viņiem būs sagatavojis patīkamu pārsteigumu.

Leave a Comment