Aunam mierīga diena, bet Mežāzim īpaši veiksmīgs rīts; Dienas horoskops 27. oktobrim visām zodiaka zīmēm

Piektdien, 2023. gada 27. oktobrī, Irina Bogdana uzsvēra aktivitātes un iniciatīvas nozīmi. Šī analīze astroloģiskās prognozes veidā tika sniegta informācijas portāla Abiem žurnālistiem.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Aunam šodien ir pilnīgi ērta un mierīga diena. Viņi bauda patīkamas sarunas, bauda augstu prestižu un atrod laimi personīgajā dzīvē.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Vērši šodien cenšas slēpt savas patiesās jūtas, taču viņi saprot, ka nevar sevi apmānīt. Tāpēc viņi sāks ar patiesību, būdami pārliecināti, ka tā viņiem palīdzēs atrisināt visus svarīgos jautājumus.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Dvīņiem šī diena jāpavada aktīvi un atjautīgi, aktīvi meklējot nepieciešamo informāciju. Iespējams, kāds atdos viņiem parādu, par kuru viņi sen bija aizmirsuši.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēži var cerēt uz veiksmīgu dienu, kurā viņiem tiks izrādīta cieņa un viņi tiks atzīti par autoritāti. Šie apbalvojumi viņus nesasniegs nejauši, un, neraugoties uz dažiem kompromisiem, viņi nepievils ne sevi, ne apkārtējos.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvām šī diena solās būt ārkārtīgi aizraujoša, darbīga un veiksmīga. Viņi viegli tiks galā ar visgrūtākajiem uzdevumiem, pārsniegs savus plānus un pat labprāt palīdzēs gūt panākumus citiem.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Leave a Comment