Kādās dienās rādās pravietiski sapņi

No psiholoģijas viedokļa raugoties, pats miegs ir smadzeņu darba rezultāts, kas, kā zināms, nekad neguļ.

Visu mūžu smadzenes modelē realitāti, ņemot vērā pieredzi, kas gūta ar dzirdes, ožas, redzes palīdzību, apstrādājot miljoniem signālu sekundē. Dienas laikā smadzenes nevar realizēt šāda darba rezultātus, traucē apziņa.

Naktī, kad mūsu apziņa guļ, zemapziņa mierīgi apstrādā visu dienas informāciju, un mēs redzam attēlus, kas demonstrē zemapziņu. Tieši ar attēlu palīdzību smadzenes palīdz cilvēkam izprast situāciju. Patiesībā šie tēli-modeļi, ko veido smadzenes, ir pravietiski sapņi.

Kopš seniem laikiem sapņiem ir piešķirta īpaša nozīme – ticēja, ka, ievērojot noteiktas tradīcijas un izrunājot izlolotos vārdus, naktī var redzēt savu nākotni. Tiek uzskatīts, ka pravietiski sapņi tiek sapņoti noteiktās gada dienās un nedēļās, svētku dienās, īpaša uzmanība vienmēr tika pievērsta sapņiem Lielajā nedēļā, Ziemassvētkos u.c. periodos.

Lasi vēl: Nupat paziņots, ka lielai daļai iedzīvotāju drīz tiks izmaksāts milzīgs pabalsts 60% lielumā

Kādās dienās tiek sapņoti pravietiski sapņi

Naktī no svētdienas uz pirmdienu tiek sapņoti tukši sapņi. Emociju un pārdzīvojumu tajos var būt daudz, bet pareģojumu – ne pārāk daudz. Bet, ja pirmdien sapņotais sapnis ir spilgts un atmiņā paliekošs, jūs varat mēģināt to atšifrēt. Iespējams, tas rosinās atrisināt kādu nelielu dzīves problēmu, bet meklēt tajā dziļu izšķirošu nozīmi nav vērts.

No pirmdienas uz otrdienu sapņo arī vienkāršus, bet ne pravietiskus sapņus.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Pievienot komentāru