Aunam izaicinājumu diena, bet Mežāzim patīkams pārsteigum; Dienas horoskops 17. septembrim visām zodiaka zīmēm

Svētdiena, 2023. gada 17. septembris, būs laimīga tiem, kuri novērtē un mīl sevi, kuri ir pārliecināti par savu uzvaru, teica astroloģe Irina Bogdan.

Ar ekspertes prognozi strādāja ziņu portāla Abiem žurnālisti.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Auniem šī ir izaicinoša un pat grūta diena. Kāds tev traucēs, kaitinās, kaitinās. Esi mierīgs un atturīgs, atrodi pareizos vārdus, lai šādu cilvēku nostādītu viņa vietā.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Vērsis šodien būs mīļš, maigs un gādīgs. Par to tev daudz ko piedos. Turklāt ar šādu cilvēku būs daudz vieglāk atrisināt problemātiskus ģimenes jautājumus. Izmantojiet šo iespēju.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Daudz iespēju un iespēju no likteņa šodien saņems arī Dvīņi. Galvenais ir tās izmantot. Šī ir lieliska diena, lai apprecētos.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēzim nāksies rast kompromisu kādā sarežģītā jautājumā. Kāds tevi pārpratīs, taču tev nevajadzētu neko pierādīt – tu nespēsi pārliecināt oponentu par pretējo. Turklāt tu vēl vairāk pasliktināsi situāciju.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvas var un vajag ieguldīt līdzekļus daudzsološos uzņēmumos un projektos. Tas pats attiecas arī uz personīgajām attiecībām. Jo vairāk rūpju veltīsi savam partnerim, jo vairāk iegūsi pretī. Un, protams, neaizmirsti par savu veselību.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavām nāksies mainīt taktiku un stratēģiju kādā svarīgā lietā. Pretējā gadījumā veiksme netiks sasniegta. Risini problēmas savlaicīgi un neļauj nekam aiziet zudībā. Netērē laiku un enerģiju tukšām runām.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svariem nepieciešams vairāk komunicēt ar īstajiem cilvēkiem. Centies pildīt visus savus solījumus – tikai tā varēsi nopelnīt uzticību, ko pēdējā laikā esi sācis nedaudz zaudēt.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)
Skorpioni būs spiesti komunicēt ar tiem, ar kuriem viņiem ir neērti. Mēģini būt šīs sarunas vadītājs.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris).
Strēlniekiem vajadzētu uzmanīties no manipulatoriem. Neļauj viņiem izmantot tevi saviem mērķiem un nedzīvo svešas problēmas. Tev ir sava dzīve un savas problēmas, ar kurām tev pašam jātiek galā.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris).
Mežāzim šī ir patīkamu emociju un tikšanos ar cilvēkiem no pagātnes diena, par kurām tu priecāsies. Turklāt kāds sagādās tev patīkamu pārsteigumu.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīriem šī ir laba un labvēlīga diena. Veltiet to sev. Ignorē tos, kurus aizvaino tava uzmanības trūkums.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivis šodien atradīsies patīkamā kompānijā un lieliski pavadīs laiku. Izbaudi šo dienu – tādas nenotiek bieži.

Leave a Comment