Ar ko būs īpašs 2023. gada 5. februāra pilnmēness un kā šajā dienā piesaistīt veiksmi un laimi

Februāra pilnmēness cilvēkiem pavērs daudz jaunu iespēju apvāršņu. Svarīgi ir izmantot visas iespējas, kas šajā laikā parādīsies, vēsta portāls Life.

 

 

Pilnmēness iezīmes 2023. gada 5. februārī

2023. gada 5. februārī  Lauvas zīmē būs mēneša galvenais notikums – Sniega pilnmēness. Šī parādība ieguva savu nosaukumu, jo tā notiek aukstā laikā un sniegputeņos.

Pilnmēness ir unikāls periods ar vairākām spilgtām iezīmēm un iespējām, aizliegumiem. Šajā periodā vari ne tikai plānot savu dzīvi, bet arī darīt visu, lai ierastais dzīvesveids mainītos tikai uz labu.

 

Kā mainīt likteni pilnmēness laikā

Sāciet plānot savas aktivitātes. Skaidri nosprausti plāni un uzdevumi ietaupīs jums lauvas tiesu laika un tiks īstenoti ar pilnmēness atbalstu.

Lasi arī: Slavenā eksperte nosaukusi zvaigžņu zīmes, kurām 2023. gadā būs īpaši jāiespringst

Pilnmēness priekšvakarā veiciet rūpīgu tīrīšanu mājā, bet pašā maģiskajā dienā iztīriet mājas enerģētisko telpu. Lai to izdarītu, nomazgājiet sliekšņus un kāpnes ar iesāļu ūdeni, aplejiet stūrus ar svētu ūdeni un staigājiet pa māju ar degošu sveci.

Esi uzmanīgs ar finansēm. Labāk uzkrājiet liekos līdzekļus krājkontā un netērējiet jau uzkrāto. Pārceliet visus pirkumus uz citu dienu un nebaidieties no maziem un piespiedu pirkumiem.

Esi uzmanīgs veselības jautājumos, šajā periodā centies vairāk atpūsties. Velti laiku sev, rūpējies par savu izskatu, veic mājas pašapkalpošanās procedūras, ja vēlies pieraksties pie ārsta vai masāžas.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzināt ko kategoriski aizliegts darīt šajā dienā 

COMMENTS

Pievienot komentāru