Ar ko būs īpašs 2023. gada 5. februāra pilnmēness un kā šajā dienā piesaistīt veiksmi un laimi

Kategoriski aizliegumi pilnmēness laikā

Atteikties no jebkādas ķirurģiskas iejaukšanās šajā dienā, sākot no došanās pie ārsta, uz manikīru un beidzot ar frizieri – tādas lietas nedos labu rezultātu.

Izvairieties no strīdiem un konfliktiem, skandāliem, greizsirdības ainām, tenkām un baumu diskusijām – visas šīs darbības radīs kaitējumu attiecībām.

Kategoriski ir vērts atteikties no tādu vielu lietošanas, kas maina apziņu un pašsajūtu, jo īpaši no alkohola un smēķēšanas. Viņu ietekmē cilvēks var nonākt nepatikšanās.

Pilnmēness nav labākais periods ieņemšanai. Saskaņā ar pazīmēm grūtniecība šajā gadījumā būs nemierīga, nākotnē var rasties komplikācijas.

Neskatoties uz to, ka pilnmēness ir mītiska parādība, tas nenesīs veiksmi azartspēlēs, derībās, spekulācijās ar akcijām, krāpšanos. Gluži pretēji, pastāv liels risks iegūt milzīgas nepatikšanas un pat problēmas ar likumu.

 

Trīs rituāli vēlmēm

Novietojiet sveci uz palodzes tā, lai mēness būtu sveces liesmā. Izsakiet savu vēlmi, pirms mēness maina savu pozīciju. Pēc tam nodzēst sveci un iet gulēt.

Lasi arī: Slavenā eksperte nosaukusi zvaigžņu zīmes, kurām 2023. gadā būs īpaši jāiespringst

Uzrakstiet uz papīra, ko vēlaties. Pēc tam lapu sadedziniet ar sveci, bet iegūtos pelnus apglabājiet zemē pie mājas.

Ielej caurspīdīgā glāzē tīra dzeramo ūdeni un gaidi  pilnmēnesi. Pieej pie loga un, skatoties uz mēnesi, čuksti savu visdziļāko vēlmi ūdenim glāzē. Pēc tam atstājiet glāzi uz palodzes līdz nākamajam rītam un pēc pamošanās nekavējoties izdzeriet visu šķidrumu līdz apakšai.

COMMENTS

Pievienot komentāru