Andželas Perlas Taro kāršu prognoze 2023. gada martam

Taroloģe un zvaigžņu eksperte Andžela Perla pastāstīja, kas sagaida katru zvaigžņu zīmi pirmajā pavasara mēnesī – 2023. gada martā.

Eksperte pastāstīja, kādi galvenie notikumi šajā laikā risināsies katra zvaigžņu apļa pārstāvja dzīvē.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Kārtis vēsta, ka Aunam vajag atelpu un atpūtu. Andžela Perla precizē, ka tiem Auniem, kuri pieņems kādu svarīgu lēmumu, ir jāapstājas un rūpīgi jāpadomā.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Zobenu dūzis krita Vērsim. Kartīte vēsta, ka kāda problēma tiks atrisināta, konfliktu mezgls tiks pārgriezts, durvis uz jaunu gaišu nākotni tiks atvērtas. Vēršus gaida arī ārzemju braucieni, publiska uzstāšanās, komandējumi, taču šie notikumi būs pārdzīvojumu piepildīti.

 

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Saturns un Plutons izraisīs enerģētikas izmaiņas un notikumus, kas savu gaitu risinājuši jau iepriekš. Vispirms tiek izvilkta ātruma karte – tā iezīmē, ka izmaiņas būs ātras. Tas saistās ar ceļojumiem, lidojumiem, automašīnām, kaut kādu ziņu vai paku gaidīšanu. Andžela Perla saka, ka Dvīņi dabūs visu, ko paši vēlēsies.

Lasi arī: TESTS. Ko tu ieraudzīji pirmo attēlā, tas daudz atklāj par to, kāds cilvēks tu esi patiesībā

 

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Andžela Perla, izmantojot taro kārtis, prognozē Vēža apmācību, attīstību, svarīga lēmuma pieņemšanu – tas viss noteikti mainīs turpmāko dzīvi. Vēži arī martam prognozē ceļojumus un ceļojumus – mēnesis būs interesants un piepildīts.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

COMMENTS

Pievienot komentāru