Andželas Perlas Taro kāršu prognoze 2023. gada martam

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Pirmā kārts Lauvai ir Pentaklu dūzis. Viņa stāsta, ka finanšu plūsma ir atvērta. Dūzis ir jaunas iespējas, atverot durvis naudai, lielām summām. Marta laikā var būt labs darījums, palīdzība no valsts, dāvana. Andžela Perla stāsta, ka varētu būt priekšlikums par sadarbību, kā arī laulības priekšlikums. Pavasara sākums būs ļoti labs!

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Marts kopumā parādīs, kas sagaida Jaunavu līdz 2023. gada beigām. Pirmā jaunavām izdalītā kārts ir velns. Tas nozīmē darbu, apņemšanos, kalpošanu un kalpošanu, autoritāti, kas spiež un manipulē. Velns var zaudēt romantiskās attiecībās – būs vēlme šķirties no partnera, taču dažas saistības to neļaus.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Svarus gaida pārvākšanās – viņi var īrēt foršu dzīvokli vietā, kur vēlējās. Tā var būt arī uzņēmuma atvēršana – jauns bizness nesīs labus ienākumus. Andžela Perla saka, ka tieslietu karte ir likumīga karte, kas norāda uz labiem darījumiem 2023. gada martā.

Lasi arī: TESTS. Ko tu ieraudzīji pirmo attēlā, tas daudz atklāj par to, kāds cilvēks tu esi patiesībā

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Martā Skorpioni var sākt meditēt, lai ļautu sev atpūsties. Andžela Perla stāsta, ka Skorpioniem darbu var piedāvāt martā, taču nevajag tam piekrist – viņiem tas nepatiks, un viņi vēlāk nožēlos steigā pieņemto lēmumu.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlniekam izkrīt saules kārts – tas ir prieks, veiksme, labs garastāvoklis, veselība un labvēlīgi apstākļi visiem pasākumiem. Andžela Perla pareģo progresu biznesā. Strēlniekus gaida arī finansiāli labas ziņas. Taču izkrita arī pieci pieci, kas simbolizē tēriņus – varbūt palīdzība trūcīgajiem, medicīniskās apskates izmaksas, ārsti. Bieži vien šī ir kaut kā neērta karte.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Zobenu karalis. Speciāliste izkārtojumā saskata, ka Mežāži lūgs kādam palīdzību, meklēs padomu. Dzīve martā cieši savijas Mežāža liktenis ar cilvēku, kurš pēc horoskopa ir Dvīņi, Svari vai Ūdensvīrs.

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Pirmā karte ir hierofants. Tā ir sabiedrība, likums vai persona, kurai ir autoritāte. Tā, piemēram, martā Ūdensvīram var būt skolotājs, mentors vai cilvēktiesību aktīvists.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Pieci  krīt Zivīm – tās ir pārmaiņas, konkurence. Andžela Perla saka, ka šomēnes Zivīm var būt sacīkstes par dominējošo stāvokli vai ģimenes konflikti. Vēl viena karte ir Zobenu karalis. Perla paskaidroja, ka cīņa, ko parādīja pirmā kārts, varētu būt saistīta ar likumu.

COMMENTS

Pievienot komentāru