Alkohola pārbaudes Kurzemes reģionā

Laika posmā no 29.marta līdz 2.aprīlim Kurzemē alkohola pārbaudes tika veiktas 2625 transportlīdzekļu vadītājiem. No tiem 13 atradās alkoholisko dzērienu ietekmē, no kuriem astoņi bija velosipēda vadītāji.

Liepājas pusē alkohola pārbaudes tika veiktas 1124 transportlīdzekļu vadītājiem, no kuriem četri atradās alkoholisko dzērienu ietekmē. Ventspils pusē alkohola pārbaudes tika veiktas 189 transportlīdzekļa vadītājiem, no kuriem divi atradās alkoholisko dzērienu ietekmē, Talsu pusē alkohola pārbaudes tika veiktas 339 transportlīdzekļu vadītājiem, no kuriem pieci atradās alkoholisko dzērienu ietekmē. Kuldīgas pusē alkohola pārbaudes tika veiktas 46 transportlīdzekļu vadītājiem un neviena šofera izelpā netika konstatēts alkohols, savukārt Saldus pusē alkohola pārbaudes tika veiktas 927 transportlīdzekļu vadātajiem, no kuriem divi atradās alkoholisko dzērienu ietekmē un abi bija velosipēda vadītāji.

Kopumā šie rezultāti ir pozitīvi! Taču, diemžēl, neiztikt bez citiem pārkāpumiem, kā, piemēram, atļautā braukšanas ātruma neievērošana, braukšana bez tiesībām, kā arī drošības jostu nelietošana. Kurzemes reģionā kopumā transportlīdzekļu vadītājiem ir noformēti 272 protokoli par šim pārkāpumiem.

Leave a Comment