Zvaigžņu prognoze 19. oktobrim stāsta, ka Svarus sagaida daudz veiksmes, bet Strēlniekiem, iespējams, šī būs slikta diena

Katrs no mums cenšas atšķetināt savas nākotnes noslēpumus, un daudzi uzskata, ka zvaigznes var dot mums pavedienus un virzienu šajos mūžīgajos meklējumos. 

Auns

Nauda: skaitļi 4, 32, 29, 25 un 15 nesīs jums veiksmi. Sekojiet tiem.

Karjera: Jūs, iespējams, šobrīd esat nedaudz noraizējies par savu finansiālo stāvokli. Dariet kaut ko lietas labā. Lai virzītos tālāk savā karjerā, jāiegūst jaunas zināšanas.

Labsajūta: šodien ir lieliska diena, lai vairāk strādātu pie savas harizmas. Neesiet pārāk kritisks pret savu ķermeni. Jums ir tikai viens ķermenis, un jums tas ir jāmīl!

Vērsis

Nauda: numurs 28 būs jūsu laimīgais skaitlis šai dienai. Spēlējiet azartspēli un uzziniet, ko tā jums sniedz.

Karjera: Mežāzis, iespējams, tevi šodien traucē, taču neļauj viņa negatīvajai enerģijai tevi ietekmēt. Koncentrējieties uz sevi un savu darbu.

Labsajūta: Jums jāēd vairāk augļu un dārzeņu! Tas ir labākais veids, kā nodrošināt savu organismu ar barības vielām, kas nepieciešamas pareizai darbībai.

Dvīņi

Nauda: šodien zvaigznes tevi pametīs. Esiet pazemīgs šodien.

Karjera: Tava veiksme mainīsies uz labo pusi, var rasties apslēptas kļūmes, taču ar gudrību spēsi tās pārvarēt. Noliec savas rūpes malā.

Labsajūta: Šodien jūs varat sajust sava garīgā stāvokļa uzlabošanos. Pielādējiet konstruktīvas domas, tās ne tikai palīdzēs jūsu morālei, bet arī nāks par labu ķermenim.

Lasi vēl: Tējas rulete, kas pagatavojama vien 15 minūtēs un būs ļoti garda

Vēzis

Nauda: Šovakar tu kļūsi laimīgs! Veiksme jums sekos neatkarīgi no tā, ko jūs darāt un kur jūs atrodaties.

Karjera: finansiāli jūs beidzot jūtaties daudz labāk! Šodien būs laba diena investīcijām, taču neieguldiet neko pārāk lielā, jo tas tiešām ir liels risks.

Labsajūta: Ja sākat justies slikti, šodien atceliet savus plānus un palieciet mājās. Ja nepieciešams, pierakstieties pie ārsta.

Lauva

Nauda: šodien cipars 90 būs tavs laimīgais skaitlis. Dienas beigās stipri jutīsi Jupitera ietekmi.

Karjera: Jūs varat justies labāk, ja sazināties darbā. Jūsu iepriekšējie panākumi liek jums justies īpaši stimulētam un motivētam. Ja turpināsiet to darīt, drīzumā varat saņemt paaugstinājumu.

Labsajūta: treniņš un jebkura fiziska aktivitāte jums būs neticami vienkārša. No šodienas ēdiet vairāk augļu un dārzeņu.

Jaunava

Nauda: Jūsu laimīgie skaitļi būs 78 un 92. Izvairieties no azartspēlēm, derībām un citām darbībām, kurās esat iesaistīts azartspēlēs uz naudu.

Karjera: jums ir jāiegulda vairāk naudas savā krājkontā. Uzaiciniet kolēģi, kas jums patīk, iedzert vai kaut ko paēst. Tērzēšana ar kādu no darba jums būs interesanta pieredze.

Labsajūta: Jūsu veselība šobrīd ir laba. Ja jums ir problēmas ar redzi, nekavējoties konsultējieties ar ārstu.

Svari

Nauda: Tev apkārt būs daudz labas enerģijas. Jums ļoti veiksies sociālajā mijiedarbībā.

Karjera: viss notiek lieliski! Jūs vienkārši darāt visu iespējamo un parādiet, cik kaislīgs un gudrs cilvēks esat. Šodien vari saņemt nelielus negaidītus ienākumus.

Labsajūta: Centieties pēc iespējas vairāk vingrot. Atcerieties atpūsties un hidratēt. Jūs varat sajust sāpes kājās.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment