Zvaigžņu prognoze 15. oktobrim sola Vēžiem veiksmes vilni, bet Aunus sagaidīs labas ziņas

Katrs no mums cenšas atšķetināt savas nākotnes noslēpumus, un daudzi uzskata, ka zvaigznes var dot mums pavedienus un virzienu šajos mūžīgajos meklējumos.

Auns

Nauda: skaitļi 59, 24, 51 un 73 šodien izstaros tev labu enerģiju un veiksmi. Jupiters sūta labu enerģiju finanšu jautājumos.

Karjera: Finanšu ziņā šodien saņemsi ļoti labas ziņas. Centieties būt draudzīgāks pret saviem kolēģiem. Bezdarbnieku zīmes var saņemt zvanu no potenciālā darba devēja.

Labsajūta: šodien jūsu galvenā problēma ir jūsu āda. Apmeklējiet dermatologu. Atcerieties, ka nevajadzētu mazgāt seju, kamēr tā nav čīkstoša, un izpētiet savas ādas kopšanas kosmētikas sastāvdaļas, jo ne visas no tām ir noderīgas.

Vērsis

Nauda: šodien jūsu laimīgie skaitļi ir 92, 2 un 93. Izvairieties no azartspēlēm un investīcijām akciju tirgū.

Karjera: bezdarbnieka zīmes iegūs iespēju strādāt. Nodarbinātajām zīmēm nav jāuztraucas par savu karjeru. Jūs esat mērķtiecīgs un ārkārtīgi mērķtiecīgs.

Labsajūta: pārliecinieties, ka šodien labi ēdat. Jūs esat neticami vesels; tomēr rīkle šodien būs tava vājā vieta.

Dvīņi

Nauda: skaitļi 24 un 98 būs jūsu šodienas laimīgie skaitļi.

Karjera: šodien esi nedaudz aktīvāks. Tas parādīs jūsu priekšniekam un kolēģiem, ka esat aktīvs.

Labsajūta: fiziskās aktivitātes ir neticami svarīgas jūsu veselībai. Pievienojieties sporta komandai vai sporta zālei jau šodien.

Vēzis

Nauda: Šodien jums veiksies gandrīz visos jūsu dzīves aspektos. Izbaudiet šo veiksmes vilni.

Karjera: būs iespēja uzlabot savu stāvokli darba vietā. Bezdarbniekiem Vēžiem šodien vajadzētu nosūtīt savu CV, jo Jupiters viņiem sūta labu enerģiju.

Labsajūta: jums jābūt aktīvam. It īpaši, ja jūs uztraucat savu svaru. Izvairieties no pārtikas produktiem, kas satur daudz kaloriju un daudz cukura vai tauku.

Lauva

Nauda: Šajā dienā būs laba atmosfēra. Taču tas nenozīmē, ka šī ir diena, lai dotos iepirkties, ieguldītu vai iegādātos transportlīdzekļus vai nekustamo īpašumu.

Karjera: šodien tev ir ļoti viegli koncentrēties uz darbu, kas jāpaveic. Jūs pat varētu pabeigt vairākus projektus.

Labsajūta: šodien ēdiet pārtiku ar augstu olbaltumvielu daudzumu. Tas padara jūsu muskuļus stiprākus, un jūs jutīsities vairāk gatavi intensīvam treniņam.

Jaunava

Nauda: Šodien tev veiksies sociālajās saskarsmēs. Neieguldiet akciju tirgū.

Karjera: šodien gaidiet finansiālus ieguvumus. Pēc savas būtības jūs esat strādīgs, un tagad redzēsit, ka viss jūsu smagais darbs bija tā vērts.

Labsajūta: samaziniet kafijas patēriņu šodien un neēdiet pārāk daudz saldumu, jo jūsu kuņģis to slikti uzņems.

Lasi vēl: OpenAI bezpeļņas struktūras maiņa varētu radīt lielas sekas

Svari

Nauda: Šodien tev veiksies, pateicoties enerģijai, ko tev sūta Jupiters. Skaitlis 9 nesīs jums papildu veiksmi.

Karjera: radīsies jaunas iespējas, kurās varēsi demonstrēt savu intelektu un prasmes. Jums nav jāuztraucas par naudu.

Labsajūta: meditācija un joga var palīdzēt justies līdzsvarotākam un koncentrētākam. Tu šodien esi nedaudz saspringts.

Skorpions

Nauda: Ir svarīgi mācīties no neveiksmēm un neņemt tās pie sirds. Izmēģiniet to otro reizi, un jums veiksies.

Karjera: Progress kurjera jomā nav pietiekami ātrs. Ja iespējams, izolējieties un koncentrējieties uz darbu, kas jums patīk visvairāk.

Labsajūta: Stress, nemiers un spriedze šodien būs jūsu problēmas. Tāpēc, ja varat, izejiet no biroja agri un ieplānojiet klusu vakaru – sūtiet bērnus pie draugiem, kad jums ir nepieciešams atpūsties.

Strēlnieks

Nauda: Tas, ka šodien tevi ieskauj ļoti laimīgs Lauva, nesīs tev daudz veiksmes.

Karjera: jūsu priekšniekam un kolēģiem patīk, cik jūs esat enerģisks un optimistisks un kā jūs varat uzlabot garastāvokli.

Labsajūta: Jūsu veselība ir lieliska, taču tā varētu būt vēl labāka, ja mēģinātu samazināt neveselīgas pārtikas patēriņu.

Mežāzis

Nauda: tas, ka jūs ieskauj ļoti specifiska zemes zīme, nesīs jums daudz veiksmes. Izmantojiet viņu “labo auru”.

Karjera: Pat ja neesat pilnībā pārliecināts par sevi un savām spējām, ir svarīgi sevi pasniegt savādāk. Tas nozīmē mainīt ķermeņa valodu, lai parādītu pārliecību.

Labsajūta: tagad jūtaties atsvaidzināts un labāk apzināties savas vajadzības un ierobežojumus. Nespiediet sevi pārāk smagi.

Ūdensvīrs

Nauda: Šodien tev veiksies finanšu lietās.

Karjera: Visticamāk, ka priekšnieks uzslavēs tavu darbu vai varbūt pat iedos uzdevumu, kurā varēsi parādīt, cik daudz esi audzis.

Labsajūta: izvairieties no tukšām kalorijām un ēdiet kaut ko veselīgu un barojošu. Tavs vājais punkts šodien būs vēders.

Zivis

Nauda: skaitļi 10, 8, 39 un 40 šodien būs jūsu laimīgie skaitļi. Jupiters sūta labu enerģiju.

Karjera: Finansiāli jums klājas labi. Tomēr jūsu karjera ir apstājusies. Tā varētu būt skaidra zīme, ka ir pienācis laiks meklēt jaunu darbu.

Labsajūta: Kopumā ar tevi viss ir kārtībā, bet šodien tava vājā vieta būs mugura. Vienmēr izstaipieties pirms un pēc treniņa.

Leave a Comment