Zvaigžņu prognoze 7.oktobrim: Strēlniekiem – pārsteidzoša dinamika, Vēršiem – Visuma aizsardzība

Katrs no mums cenšas atšķetināt savas nākotnes noslēpumus, un daudzi uzskata, ka zvaigznes var dot mums pavedienus un virzienu šajos mūžīgajos meklējumos.

Auns

Nauda: Sociālā mijiedarbība šodien jums būs ļoti vienkārša. Jupiters jums palīdzēs šajā jautājumā!

Karjera: jūsu radošums šodien ir izslēgts, jums vajadzētu pierakstīt visas savas idejas vai rīkoties, lai tās īstenotu. Pretējā gadījumā tie vienkārši pazudīs.

Labsajūta: atpūtieties un ēdiet pārtiku, kas bagāta ar C vitamīnu un cinku. Jūs varat saaukstēties novājinātas imūnsistēmas dēļ.

Vērsis

Nauda: Tā kā Jupiters sūta jums labu enerģiju, jūs jūtaties diezgan laimīgs, it kā Visums jūs aizsargātu.

Karjera: jums klājas labi finansiāli, taču lietas varētu būt daudz labākas. Pat ja jūs domājat, ka nevarat, ziniet, ka varat visu! Viss, kas jums nepieciešams, ir drosme, organizētība un pašdisciplīna.

Labsajūta: Jūs esat tikpat vesels kā jebkad! Jūs izskatāties un jūtaties labi, lai gan jūtaties tā, it kā gaisā būtu spriedze. Atrodiet veidu, kā mazināt stresu.

Dvīņi

Nauda: jūs gaida mērena finansiāla veiksme.

Karjera: Šodien darbā būs neliels darbiņš. Jūs varat tikt galā ar šo.

Labsajūta: Skriešana un vingrinājumi nāks par labu jūsu ķermenim un prātam. Jūsu veselība ir lieliska, taču jums ir vairāk jākustas.

Lasi vēl: ES augstākā tiesa paziņo, ka Meta ir jāierobežo dati personalizētām reklāmām

Vēzis

Nauda: Tev šodien nepaveicās. Tomēr, ja redzat sarkano krāsu, jūs varat sajust nelielu sociālo veiksmi.

Karjera: izmēģiniet jaunus veidus, kā ietaupīt naudu. Darbā jums būs jādara kaut kas, ko jūs nekad iepriekš neesat darījis. Jums tas var būt nedaudz grūti, taču jūs to ļoti ātri sapratīsit.

Labsajūta: Atzīsim – tu esi pārpūlējies un sasprindzis. Šodien ir īstais laiks SPA procedūrai mājās.

Lauva

Nauda: Šodien tev veiksies finansēs.

Karjera: Ir pienākusi diena, kad beidzot visiem parādīsi, ka esi gatavs spert nākamo soli. Runājiet ar savu priekšnieku.

Labsajūta: jūsu veselība kopumā ir laba, taču jums ir jāuzlabo miega grafiks. Šonakt ej gulēt agri un nepaliec pie telefona līdz vēlam vakaram.

Jaunava

Nauda: cipars 5 parādīsies visapkārt. Pievērsiet uzmanību, jo Visums dod jums zīmi.

Karjera: Ja esat bezdarbnieks un meklējat darbu, šodien būs jūsu laimīgā diena, īpaši, ja meklējat darbu, kas saistīts ar radošumu. Nodarbinātajām zīmēm būs laba diena darbā.

Labsajūta: jums ir jārūpējas par savu veselību, jo šodien jūs būsiet ļoti uzņēmīgs pret slimībām. Ja neesat apmierināts ar to, kā izskatās jūsu ķermenis, neizmēģiniet nekādas ekstrēmas diētas, jo ļoti iespējams, ka jums radīsies ļoti neveselīgi ieradumi.

Svari

Nauda: Jūsu laimīgie skaitļi būs 40, 29 un 10. Sagaidiet daudz veiksmes sociālās situācijās.

Karjera: Bezdarbniekiem būs laba diena darba meklējumos. Sazinieties ar draugiem vai seniem paziņām, viņi var palīdzēt. Šajā dienā ir jāsamaksā lieli izdevumi.

Labsajūta: esiet atbildīgāks, kad vingrojat. Neveiciet vingrinājumus, neiesildoties vai pārāk nesasprindzinoties, jo tas var izraisīt traumas.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment